Happa Restaurant, Gardena's hidden gem, is located within The New Gardena Hotel. We offer a diverse selection of Japanese cuisine accompanied by sake, wine, beer, and sho-chu. You can enjoy both indoor and patio dining options.Our menu features izakaya-style dishes, ranging from sizzling iron-plate steaks, homemade Mabo tofu, and stir-fried garlic sprouts to yellowtail jalapeno and delectable dinner plates, sure to satisfy your cravings.Additionally, our back room boasts a bar and dining area equipped with TV monitors, allowing you to catch sports games and stay entertained during your visit.Food last order 11:00 pm Monday - Saturday | 9:00 pm Sunday
Spanish & Coastal French Food in coastal Riviera Village. PLEASE NOTE: ALL TABLES ARE RESERVED FOR 2 HOURS FROM YOUR RESERVATION TIME OR THE TIME YOU ARE SEATED, WHICHEVER IS EARLIER.WE ALSO ASK THAT YOU DRESS WARMLY AS IT CAN BE CHILLY. WE SERVE INSIDE & OUTSIDE BUT DO NOT GUARANTEE SPECIFIC SECTIONS.RESERVATIONS WILL BE HELD FOR 10 MINUTES, UNLESS WE HAVE BEEN CONTACTED & EXPRESSED OUR ABILITY TO HOLD IT LONGER. Spanish & Coastal French Food in coastal Riviera Village. Gabi James is now open for OUTDOOR & INDOOR DINING service while continuing all our TAKE-OUT options as well. For information on what we are doing to make the safety of our team & our guests is our biggest priority, please visit https://www.gabijamesla.com/covid-19-response/.
Le Fishing With Dynamite vous accueille dans un bar à huîtres et un restaurant de fruits de mer dans la baie du sud, là où se rencontrent l'est et l'ouest. Le chef et co-propriétaire David LeFevre propose une cuisine joyeuse et vivante dans le respect de la tradition.
Le Baran's 2239 s'engage à servir une nourriture exceptionnelle dans une ambiance décontractée. L'idée est venue quand les frères Jason et Jonathan Baran ont pris contact avec leur ami de longue date, le chef Tyler Gugliotta. Chaque plat dévoile des heures de préparation et de créativité avec seulement des ingrédients frais et maison. Le Baran's 2239 propose plus de 40 bières artisanales et une liste de vins.
Le barbecue japonais Gyu-Kaku, à Torrance, en Californie, est l'endroit idéal pour une expérience incroyable dans la South Bay. Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est reconnu pour ses viandes de haute qualité délicieuses et fraîches (jamais congelées!). Profitez d'une bière bien froide pendant que vous faites griller votre viande. Le Happy Hours offre les meilleurs tarifs sur la nourriture et les boissons, une bonne raison pour se détendre et commencer la soirée avec nous.
brewco: Community forward. South Bay inspired. Located in beautiful downtown Manhattan Beach, steps from the ocean. Our food is true Californian, emphasizing dishes that are driven by local and sustainable ingredients with attention to seasonality and an emphasis on the bounty of the region. We showcase a variety of eclectic California cuisine from local farmer’s market salads, sushi, artisanal sandwiches, wood-grilled meats & handmade pastas. Each dish is crafted with care and creativity, leaving you feeling special and taken care of with every bite. We have curated an environment designed to embody the spirit of socializing and sophistication. From interior trees to natural stone, brass accents, and tiled touches, every corner of brewco exudes coastal charm and relaxed intimacy. We invite you to escape, connect, and share a meal with us.
La balise de chenal profond, R10, est connue parmi les plaisanciers locaux, les pagayeurs et les voyageurs de mer de toutes espèces (en particulier celle des phoques) comme un lieu de rencontre. Nommé d'après cette balise située juste à côté du port de Redondo, ce restaurant de quartier avec 90 places est un nouveau logement social américain proposant des plats du marché, des cocktails bien conçus et une sélection de vins fascinants et abordables. Dans un cadre de récup chic avec des noeuds nautiques, les personnes du coin peuvent se retrouver pour une bouchée rapide ou prendre un repas avec des amis et la famille tout en profitant de la vue panoramique sur le front de mer. La Californie du Sud permet le luxe de la diversité et le restaurant est en mesure de sélectionner des produits agricoles qui peuvent avoir une brève saison et que nous pouvons utiliser à leur apogée. Notre carte repose sur des ingrédients impeccables issus de la culture biologique et provenant des fermes locales avec de hautes normes de durabilité. Le restaurant sait exactement d'où vient la nourriture et comment elle arrive à votre table.
21 Mini Tapas introduces the small plate to its customers. No longer just a Spanish style food, true tapas can be anything from tofu to fresh Kimchee, mini sushi rolls or a small Sashimi plate. The chefs at 21 Mini Tapas in Los Angeles, pride themselves in offering patrons a variety of small plate Japanese dishes that are all homemade with the freshest of ingredients.From fried octopus rolls, sayori roll and vegetable rolls, to salmon, halibut, pork belly steak, rib eye sticks and a variety of tuna dishes, 21 Mini Tapas offers an eclectic blend of food choices and accompanying drinks. The restaurant is open Tuesday through Saturday from 5 p.m. until midnight and Sunday from 4-9 p.m. Happy hour specials are available each day from 5-6:30 p.m.