Le Chardonnay's est un restaurant décontracté et élégant qui propose une cuisine nouvelle américaine éclectique, ainsi qu'une carte des vins soigneusement choisie, dont 20 sont servis au verre et beaucoup d'autres à la bouteille. L'établissement n'accepte pas les réservations pour le bar et le coin bar. Ces places sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi.
Providence Coal Fired Pizza est le seul restaurant du Rhode Island qui cuit sa pizza uniquement au charbon de Pennsylvanie. Leur four à charbon est encore plus unique: il a été conçu et fabriqué à Bellingham, Washington. On y prépare d'authentiques recettes de pizza, ainsi que d'autres plats cuits au charbon tels que le poulet, et d'autres éléments d'un menu plus traditionnel.
Welcome to Boundary Kitchen Bar. Our team is dedicated to giving you a hospitality experience to remember. Our motto TEST YOUR BOUNDARIES is clearly what it reads. Our goal is to challenge your taste palate as well as deliver an eclectic yet upscale interior atmosphere, and vibey exterior patio area. We serve an array of American, barbecue, hand-crafted burgers, smoked meats, inovative appetizers, and steel pan pizza. Our bar and Lounge area represents a feel for the cocktail scene of Manhattan where we display our knowledge and skillset in a way that craft cocktails are served in a comfortable setting. Our kitchen and bar team are passionate and strive to give you the best quality eats & drinks. we are located on the direct border of Attleboro Massachusetts and Pawtucket Rhode Island. We are within seconds off route 95. We look forward to serving you. Cheers! Executive Chef Jarrod IlkowitzBoundary Kitchen Bar & Events