Two NSB locals, Terrence Dever and Greg Gabringer, had a vision to create a new dining experience combining an eclectic menu with a comfortable atmosphere, all while providing patrons with a true taste of the area.At the core of The Spott's culinary excellence is its dedicated kitchen team, led by Executive Chef Vaughn Metcalf. With a focus on quality and a relentless commitment to perfection, the kitchen staff embodies the ethos of The Spott, ensuring that every dish reflects the restaurant's dedication to excellence. From the fresh, local selection of ingredients to the execution of each dish, every aspect of The Spott's culinary experience is meticulously crafted to delight diners. If you are interested in a party of more than 8 people or in our AMAZING chef's experience, please contact Terrence at 386-478-8509 or Greg at 386-478-8509.
Organic and Natural is what we do. Contemporary American Cuisine, grown and harvested locally and prepared in the freshest way possible. Grass fed beef, wild caught fish and a menu that changes weekly to capture the freshness of the seasons. Homemade seasonings with no preservatives, preparing each dish to order and timing the food perfectly will tantalize your taste buds.
Situé sur la rivière Halifax, Chart House offre une belle vue panoramique sur l'Intracoastal Waterway. Le magnifique décor et les mets délicieux sont sans doute les raisons pour lesquelles ce restaurant reste un favori au fil du temps. Depuis 1961, Chart House se dévoue afin de vous offrir une expérience culinaire parfaite. Avec ses 28 emplacements historiques, au bord de l'eau et à des endroits de renommée à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez assurément. Du poisson signature à la réputée côte de bœuf rôtie lentement, les chefs de renom ont adapté un menu pour compléter la cuisine locale tout en introduisant une touche d'exotisme. Vous y dégusterez aussi plusieurs variétés de poissons frais, accompagnés d’une gamme de vins fins, ainsi que des desserts décadents, comme le fameux gâteau mi-cuit au chocolat.