Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Saint-Louis

Meilleurs restaurants servant une cuisine épicée à Webster Groves

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

36 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Perennial on Lockwood
4.8
Exceptionnel(411)
Prix : raisonnable
• Brasserie • Webster Groves
Réservé 22 fois aujourd'hui
We are a small batch brewery, tasting room, and restaurant located in the heart of Old Webster Groves. Perennial on Lockwood is a collaboration between Olive + Oak and Perennial Artisan Ales offering the best in food, beer (yes we have wine and spirits too) and hospitality in a beautifully remodeled historic garage. Join us at our bar, in our dining room or on our patio.
Photo du restaurant Clover and the Bee
4.8
Exceptionnel(25)
Prix : raisonnable
• Bar à Vin • Webster Groves
Réservé 2 fois aujourd'hui
A neighborhood café and wine bar from the people behind Olive + Oak, bringing you food & wine that is fresh, casual, and simple. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt. We open early offering fresh baked goods, breakfast sandwiches, and a seasonal breakfast menu. Our lunch menu features sandwiches, soups, and fresh salads. We open Thursday-Saturday evenings featuring an evolving menu of seasonal small plates from Executive Chef Mike Risk paired with wines that have been thoughtfully sourced to showcase the people that make them and the places they are from. A thoughtful list of local beer, cocktails and NA beverages are available to enjoy as well.Authentic. Unpretentious. Delicious.Walk in only for breakfast and lunch. Reservations recommended for dinner.
Photo du restaurant 801 Local
4.6
Exceptionnel(1133)
Prix : cher
• Américaine • Frontenac
Réservé 30 fois aujourd'hui
The neighborhood establishment that carries a classy, comfortable and personable ambiance. The menu is eclectic and upscale, featuring seasonal, hand-crafted American cuisine. Our patrons can call 801 Local their own with pride.
Photo du restaurant Russell's on Macklind
4.8
Exceptionnel(1252)
Prix : raisonnable
• Américaine • St. Louis Hills
Réservé 23 fois aujourd'hui
Russells on Macklind is a neighborhood restaurant that serves seasonal farm to table dinner and weekend brunch. We are well known for our extensive bakery offerings as well as a bar that features seasonal cocktails, local craft beers, and wine. Russells is located in a renovated 100 year old building at the corner of Murdoch and Macklind in the Southampton neighborhood of St. Louis. We pride ourselves on serving exceptional food in a warm and inviting neighborhood atmosphere.
Photo du restaurant Herbie's
4.5
Génial(2439)
Prix : raisonnable
• Américaine • Clayton
Réservé 24 fois aujourd'hui
Idéalement situé dans le quartier branché Central West End de St. Louis, Herbie's propose une cuisine américaine-française d'inspiration bistrot. Ces mets classiques peuvent être dégustés dans le décor de votre choix parmi les espaces décorées d'art rétro où le ton est toujours amical, amusant et professionnel, sans prétentions. Le restaurant propose trois salles à manger: le bistrot, le salon, ou la salle à manger principale.
Photo du restaurant The Crossing
4.9
Exceptionnel(2597)
Prix : très cher
• Française • Clayton
Réservé 28 fois aujourd'hui
Avec sa cuisine locale préparée selon la logique « de la ferme à la table », en utilisant des produits locaux issus des petits producteurs des communautés du Missouri et de l'Illinois. Lorsqu'on lui a demandé de définir son style culinaire, le chef exécutif et propriétaire de The Crossing, Jim Fiala, affirme qu'il produit une cuisine qui utilise des produits locaux et se laisse guider par ceux-ci, à la manière d'un chef italien ou français. Jim travaille de concert avec le chef Brad Watts, qui apporte sa passion et ses années d'expérience dans la cuisine. La cuisine de The Crossing est fraîche, organique (autant que possible), de saison et de conception très épurée. The Crossing reste fidèle aux techniques classiques et les chefs aiment exhiber leurs compétences et leur amour de la nourriture élégante.
Photo du restaurant Diego's Cantina
4.4
Génial(480)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Ville universitaire
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients.
 We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk
Photo du restaurant Peel Wood Fired Pizza
4.4
Génial(678)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Clayton
Peel Wood Fired Pizza is a local, chef-owned business. You can really taste the difference when all menu and recipe decisions are made by chefs who are passionate about the food and taste experience.
Photo du restaurant Stone Turtle
4.8
Exceptionnel(1176)
Prix : raisonnable
• Américaine • Saint-Louis
Réservé 10 fois aujourd'hui
Stone Turtle is an American Restaurant and Whiskey Bar located in the heart of Dogtown, Saint Louis, just south of Turtle Park.
Photo du restaurant Sapore Italian Cafe
4.8
Exceptionnel(710)
Prix : raisonnable
• Italienne • Kirkwood
Réservé 8 fois aujourd'hui
À son ouverture en juillet 2009, le Sapore Italian Cafe s'est engagé à servir les plats italiens plus frais, préparés avec des ingrédients locaux de saison. Ayant bénéficié des meilleurs professeurs - sa grand-mère Elena et sa mère Lia - son chef a appris très tôt que l'âme de la cuisine italienne était la « sapore » (la saveur). Son style reflète leur philosophie : des ingrédients simples permettant aux aliments de révéler leur propre identité. La carte du restaurant est composée de plats italiens classiques personnalisés par le chef. Vous trouverez dans chacun de ses mets la qualité et la consistance, qui seront toujours le moins que le restaurant s'engage à servir. Pour une nuit mémorable ou un verre de vin avec des amis, le Sapore sera heureux de vous recevoir. En effet, comme dans la vraie tradition italienne, il aime rassembler les gens autour de la nourriture. Ciao !
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable