We are a small batch brewery, tasting room, and restaurant located in the heart of Old Webster Groves. Perennial on Lockwood is a collaboration between Olive + Oak and Perennial Artisan Ales offering the best in food, beer (yes we have wine and spirits too) and hospitality in a beautifully remodeled historic garage. Join us at our bar, in our dining room or on our patio.
A neighborhood café and wine bar from the people behind Olive + Oak, bringing you food & wine that is fresh, casual, and simple. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt. We open early offering fresh baked goods, breakfast sandwiches, and a seasonal breakfast menu. Our lunch menu features sandwiches, soups, and fresh salads. We open Thursday-Saturday evenings featuring an evolving menu of seasonal small plates from Executive Chef Mike Risk paired with wines that have been thoughtfully sourced to showcase the people that make them and the places they are from. A thoughtful list of local beer, cocktails and NA beverages are available to enjoy as well.Authentic. Unpretentious. Delicious.Walk in only for breakfast and lunch. Reservations recommended for dinner.
The neighborhood establishment that carries a classy, comfortable and personable ambiance. The menu is eclectic and upscale, featuring seasonal, hand-crafted American cuisine. Our patrons can call 801 Local their own with pride.
Russells on Macklind is a neighborhood restaurant that serves seasonal farm to table dinner and weekend brunch. We are well known for our extensive bakery offerings as well as a bar that features seasonal cocktails, local craft beers, and wine. Russells is located in a renovated 100 year old building at the corner of Murdoch and Macklind in the Southampton neighborhood of St. Louis. We pride ourselves on serving exceptional food in a warm and inviting neighborhood atmosphere.
Idéalement situé dans le quartier branché Central West End de St. Louis, Herbie's propose une cuisine américaine-française d'inspiration bistrot.
Ces mets classiques peuvent être dégustés dans le décor de votre choix parmi les espaces décorées d'art rétro où le ton est toujours amical, amusant et professionnel, sans prétentions. Le restaurant propose trois salles à manger: le bistrot, le salon, ou la salle à manger principale.
Avec sa cuisine locale préparée selon la logique « de la ferme à la table », en utilisant des produits locaux issus des petits producteurs des communautés du Missouri et de l'Illinois. Lorsqu'on lui a demandé de définir son style culinaire, le chef exécutif et propriétaire de The Crossing, Jim Fiala, affirme qu'il produit une cuisine qui utilise des produits locaux et se laisse guider par ceux-ci, à la manière d'un chef italien ou français. Jim travaille de concert avec le chef Brad Watts, qui apporte sa passion et ses années d'expérience dans la cuisine. La cuisine de The Crossing est fraîche, organique (autant que possible), de saison et de conception très épurée. The Crossing reste fidèle aux techniques classiques et les chefs aiment exhiber leurs compétences et leur amour de la nourriture élégante.
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients. We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk
Peel Wood Fired Pizza is a local, chef-owned business. You can really taste the difference when all menu and recipe decisions are made by chefs who are passionate about the food and taste experience.
À son ouverture en juillet 2009, le Sapore Italian Cafe s'est engagé à servir les plats italiens plus frais, préparés avec des ingrédients locaux de saison. Ayant bénéficié des meilleurs professeurs - sa grand-mère Elena et sa mère Lia - son chef a appris très tôt que l'âme de la cuisine italienne était la « sapore » (la saveur). Son style reflète leur philosophie : des ingrédients simples permettant aux aliments de révéler leur propre identité. La carte du restaurant est composée de plats italiens classiques personnalisés par le chef. Vous trouverez dans chacun de ses mets la qualité et la consistance, qui seront toujours le moins que le restaurant s'engage à servir. Pour une nuit mémorable ou un verre de vin avec des amis, le Sapore sera heureux de vous recevoir. En effet, comme dans la vraie tradition italienne, il aime rassembler les gens autour de la nourriture. Ciao !