Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants servant une cuisine épicée à San Lorenzo

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

8 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Black Angus Steakhouse - San Lorenzo
4.4
Génial(2334)
Prix : raisonnable
• Grillade • San Lorenzo
Réservé 17 fois aujourd'hui
Idéal pour les steaks et bien plus encore... Le Black Angus Steakhouse a bâti sa réputation en offrant l’authenticité d’un steakhouse à l’américaine que vous n’êtes pas près d’oublier. Les chefs sont fiers de vous servir uniquement des steaks Black Angus vieillis à point, fraîchement coupés tous les jours et grillés à la flamme. Quelques-unes des autres spécialités que vous pourrez déguster dans ce restaurant comprennent une variété de fruits de mer succulents, de tendres côtes levées et la fameuse côte rôtie à petit feu. Peu importe ce dont vous avez envie, le Black Angus Steakhouse vous propose une excellente nourriture de qualité supérieure et un service accueillant. C'est plus qu'une simple tradition: c'est une passion de tous les jours! Le Black Angus dispose également d'une gamme complète d'aliments naturellement sans gluten. Demandez le fameux «Gluten Free Trail Map».
Photo du restaurant Top Hatters Kitchen & Bar
4.8
Exceptionnel(603)
Prix : cher
• Mondiale/Internationale • San Leandro
Réservé 14 fois aujourd'hui
Top Hatters Kitchen and Bar is a modern neighborhood restaurant, that has secured a place on the SF Chronicle's top 100 list and has been honored with a Michelin Bib Gourmand recognition. We serve an eclectic mix of rustic made-from-scratch dishes, celebrating the wonderful textures that make up our neighborhoods. We offer a mingling of small and large plates, meant to be shared, always nuanced and inspired by what we harvest from our neighboring small farms. Our food is approachable, eschewing complicated names, and bohemian in spirit as we are nonconforming and unconventional—sophisticated only in the way we can weave different ethnic influences and ingredients together.
Photo du restaurant Horatio's
4.6
Exceptionnel(3968)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • San Leandro
Réservé 20 fois aujourd'hui
Situé dans le port de plaisance de San Leandro, l'Horatio's présente un thème nautique. Vous profiterez d'une délicieuse cuisine, d'un service exceptionnel et d'une vue sur l'eau. Le menu se compose de poisson frais, de fruits de mer ainsi que de steaks préparés de manière traditionnelle ou innovante. - Pour le dîner, comptez de 9 à 19 USD. - Pour le souper, comptez de 17 à 50 USD.
Photo du restaurant Neumanali
4.5
Génial(614)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Hayward
Réservé 2 fois aujourd'hui
Bienvenue au Neumanali, restaurant victorien magnifiquement restauré avec une touche contemporaine. Ouvert il y a 6 ans, il est rapidement devenu un établissement prisé du quartier. Le menu propose des plats frais et de saison, en plus d'une sélection de petites assiettes ludiques et originales. Parmi les mets préférés figurent les pétoncles du jour poêlés et le cioppino à la commande. La carte des vins éclectique présente des bouteilles de petite production difficiles à trouver. Vous pourrez également prendre vos repas dans le jardin luxuriant en été et en automne.
Photo du restaurant Jo's Modern Thai
4.6
Exceptionnel(20)
Prix : cher
• Thaï • Oakland
Réservé 5 fois aujourd'hui
Jo's Modern Thai is a Michelin Bib Gourmand restaurant in Oakland's Laurel District.Born from the cultural exchange between Oakland native Kao Saelee and his wife Jo, Jo's Modern Thai embodies vibrant Thai flavors with a modern twist. The menu blends bold, balanced Thai dishes with creative, irreverent approaches. Highlights include smoky barbecue brisket drunken noodles and a laab-inspired pork burger, with customizable spice levels to suit all palates.Jo's celebrates the deep connections between food, culture, and community, reimagining traditional recipes with Thai and Californian flair. We prioritize thoughtful sourcing, partnering with local farmers and artisans to showcase the best seasonal ingredients. Our curated selection of wines and inventive craft cocktails further elevates the experience, inviting guests to savor the flavors of Thailand in a warm, welcoming atmosphere.
Photo du restaurant Spinning Bones
4.5
Génial(297)
Prix : raisonnable
• Américaine • Alameda
Réservé 2 fois aujourd'hui
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.
Photo du restaurant The Star on Park
4.4
Génial(354)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Alameda
Réservé 3 fois aujourd'hui
The Star features the same delicious Chicago-style deep dish pizza that made Little Star Pizza famous, with their consistent Guardian's Best of the Bay Pizza. We have an extended menu including salads, appetizers, and sandwiches. We feature an artisan full bar as well as a diverse beer and wine menus. We are family friendly and accept reservations for large parties as well. We look forward to you joining us!
Photo du restaurant CocoBreeze Caribbean Restaurant and Bakery
4.3
Génial(3)
Prix : raisonnable
• Caraïbes • Oakland
Authentic Caribbean Restaurant & Bakery. Our Executive Chef & Owner, Annabelle Goodridge is from the sweet islands of Trinidad and Tobago. Chef Ann skillfully crafts vibrant, nostalgic West Indian cuisine w/ a modern twist. Accompanied by her daughter Merissa Lyons, this dynamic duo bridges savory & sweet w/ tradition & modern tech to bring you a truly unique immersive Caribbean experience. We also feature freshly made Superfood Juices, a full Bakery, as well a variety of Vegan, Gluten-Free options, full service Catering and Event planning. Our clientele enjoys classic Caribbean cuisine, including but not limited to braised oxtails, jerk chicken, vegan fish, curry jackfruit, trini doubles, whole fried Escovitch, & Jamaican patties. Our restaurant attracts locals from all over California's Bay Area, as well as out-of-town visitors. We offer socially distanced outdoor dining, pick-up, and delivery. We also offer full-service Catering services. Taste the islands!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable