Upscale casual cuisine by awarded Chef Phil Iannuccilli in a premier Hudson Valley setting. Handcrafted cocktails and locally sourced ingredients. Sprawling patio, welcoming bar, and a lounge to get cozy in.Please note, our Friday and Saturday nights are extremely busy and in high demand. We look forward to seeing you soon here at Otto's.
Le chef Michael Psilakis propose une cuisine d'inspiration grecque primée à Westchester avec l'ouverture de son restaurant MP Taverna, une interprétation moderne d'une taverne grecque traditionnelle. Composé de copieux plats grecs de Psilakis, le menu accessible de l'établissement est énoncé dans une jargon culinaire américain. C'est une autre façon de renforcer l'objectif du chef qui est de mettre la cuisine grecque sur la grande scène culinaire. « Les souvenirs que j'ai de la cuisine avec ma famille m'ont énormément inspirés pour la création de mes restaurants et j'espère que les personnes qui viendront se restaurer au sein du restaurant créeront leurs propres souvenirs à travers leurs expériences culinaires au MP Taverna », dit le chef Michael Psilakis. « Je veux que le MP Taverna soit une destination pour plus qu'un simple repas de fête, un endroit qui évoque la convivialité de votre table de salle à manger à la maison ».
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
Exciting News: Welcome to Himalaya Restaurant!Experience the same warmth and charm you've always loved, now under a new name! At Himalaya Restaurant, comfort and coziness await in our family-friendly atmosphere, perfect for any gathering.Whether you're hosting a party or celebrating a special occasion, delight your guests with our extensive menu of Nepali, Indian, and Tibetan specialties. Each dish is freshly homemade, crafted to offer a memorable dining experience. Join us at Himalaya Restaurant, where we continue to serve excellence on every plate. If any issues regarding your order, please call and ask for Lama.
Le Texas de Brazil propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou steakhouse américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le bar à salades sert plus d'une cinquantaine de plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une gamme de couteaux à découper avec de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, tous accompagnés de plats traditionnels et de pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuivre votre expérience culinaire, faites confiance à l'un des experts sommeliers du restaurant qui saura sélectionner un vin s'accordant parfaitement avec votre repas. Vous pourrez également déguster une caipirinha fraîchement préparée, le cocktail signature du Texas de Brazil. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
We are 100% dedicated GLUTEN FREE, paleo-friendly and use locally-sourced grass fed proteins, wild caught fish and seasonal vegetables to craft our med mex flavor profile. PopoJito offers convenient, inventive, healthy and delicious meals on-the-go or in our good vibes-only restaurant that can be enjoyed everyday!Westchester Magazines Best Gluten Free Restaurant
At Buddha, we strive to bring back an authentic taste from different regions of Asia to the communities we are currently serving. We specialized in celebrated dishes from cities throughout China such as Shanghai, Beijing, Guangzhou to delicacies dishes from Japan to exotic specialties from Southeast Asia regions such as Thailand and Vietnam. Additionally, we aim to redefine the traditional cuisines by incorporating modern culinary trends into our dishes. We hope to redefine the definition of Asian Fusion for our guests and to provide an exquisite dining experience for all.
En italien « sapori » signifie saveurs. Ce restaurant offre le charme du vieux monde et les saveurs authentiques de l'Italie à White Plains. Il jouit d'une grande réputation à West Chester et à New York City. Le personnel amical et professionnel accueille quiconque à bras ouverts. Tout est mis en œuvre pour que votre expérience culinaire soit vraiment mémorable.
Urban Central Restaurant & Bar is an American restaurant, located at 10 N Central Ave. in Hartsdale, NY. Within walking distance from the Hartsdale Metro North Train Station, our menu offers something for all palates, preferences, and dietary needs as well. With a long list of Starters to Salads to Burgers & Sandwiches to Entrees, and USDA Prime Dry Aged Steaks, Urban Central is the perfect place to satisfy everyone's desires.Also offering a full service 12 seat bar, Urban Central has an extensive cocktail menu, 6 draught beer lines, 10 wines by the glass, and full menu service available as well. 2 large screen TV's for all the biggest sporting events to be enjoyed.Opened in June 2024, Urban Central is the creation of Brian Angarola & Pedro Luis Sosa, seasoned veterans of the restaurant business. Their extensive experiences as an operator and executive chef respectively, were the driving force behind Urban Central.