Blue Sushi Sake Grill unites creative ingredients with energetic vibes, premium cold sake with happy moments to give you a fresh and fun new way to experience sushi. Our sushi and grill menus allow you to explore your sushi favorites in new and unexpected ways. We like to say that sushi is for sharing, and our menu encourages it. Order a spread of all your maki, nigiri and sashimi favs from the sushi bar, and throw in a few orders of starters from the grill. We'll stagger your plates so you can savor it all bite-by-bite, and maximize the sushi experience you've been craving all week. If you're not sure where to start, tour the menu during Happy Hour, where all our guest favorites — from our sushi, grill and drink menus — are available at an amazing value. We offer Happy Hour every day of the week at Blue Sushi Sake Grill!
Lyla brings Italian coastal cuisine to the heart of Dallas, Texas. We offer fresh handmade pastas & pizzas, fresh salads and steak & seafood from our wood-fired grill. The venue is elegant, yet casual and we welcome you to enjoy our dining room, lounge or expansive patio. Lyla is now open for brunch Saturday and Sunday 11am-2:30pm.
Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience gastronomique. Une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilienne-américaine, le restaurant conjugue l'esprit généreux de Texas aux délicieuses cuisines du sud du Brésil.
Savourez une sélection parmi les 50-60 choix au bar à salade gourmet qui propose des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Montrez le côté vert de votre carton de table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage brésilien cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, dégustez un vin sélectionné par les sommeliers parmi la grande sélection de la carte des vins primée qui se marie parfaitement à votre repas; ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, spécialité de la maison. Arrondissez votre expérience culinaire avec l'un des nombreux desserts décadents, suivi d'un digestif ou un expresso fumant, en profitant de l'ambiance du Texas de Brazil.
Carbone is Chef Mario Carbone’s homage to the great Italian American restaurants of mid-20th century in New York, where delicious, exceptionally well-prepared food was served in settings that were simultaneously elegant, comfortable and unpretentious. His food captures the essence of that history but takes its culinary cues from the kitchens of his childhood, the great talents with whom he worked throughout his early career and incorporates his signature techniques that blend familiar and bold flavors to create the most craveable dishes. We call this Carbone Italian.
At Nuri, meaning "whole world" in Korean, we celebrate diversity and cultural exchange through a culinary journey crafted by Michelin-recognized chef, Minji Kim and Executive Chef Mario Hernandez.Our menu reflects a rich tapestry of Asian, New Orleans, and Southern traditions, all prepared with the finest ingredients and meticulous attention to detail. We embody a "Care Right" culture, delivering warm, gracious service with an unwavering commitment to excellence. Step into Nuri and experience a luxurious, unforgettable dining journey, bringing the world to your table.
Located in the landmarked former Highland Park Soda Fountain Building in Dallas, Mister Charles is Duro Hospitality’s most ambitious restaurant and bar. With irreverent takes on indulgent French and Italian dishes, elevated cocktails, rare wines, opulent over the top design and soaring 38-ft. ceilings, Mister Charles is redefining Dallas’ dining and tippling scene.Located at 3219 Knox St., Mister Charles is open for dinner seven days a week.
Le chef Tyson Cole apporte son style personnel à ce restaurant Uchi à Dallas. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Le restaurant Uchi apporte son haut niveau de qualité et de service caractéristique dans une zone urbaine, mélangeant avec succès l'innovation culinaire et une ambiance conviviale.
Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
Situé à quelques minutes du centre-ville, le Nick & Sam's Steakhouse est un établissement contemporain proposant une sélection de viandes de choix, dont du bœuf wagyu américain et australien, ainsi qu'une grande variété de fruits de mer. Sa carte des vins essentiellement composée de crus américains compte plus de 400 références, agrémentée d'une sélection internationale, avec 20 vins au verre.
Le restaurant a été récompensé d'un « well-done » par l'USA Today, d'un « very good to excellent » par le ZAGAT et d'un Five Diamond Star Award en 2008.
An Old Hollywood party - dry-aged steaks & cold martinis*Drake's Hollywood accepts reservations for parties of 7 or less. For parties of 8+ please contact events@drakeshollywood.com. Happy Hour is available weekdays 4pm to 6pm in the bar. For more information, visit our website.
VINO is a nostalgic, yet elevated, Italian American concept from Major Food Group. Drawing from the essence of Carbone, VINO offers some of its most famous dishes, alongside Chef Mario Carbone’s signature pizza, handmade pasta, grand salumi boards, and an ever changing selection of seasonal dishes made daily with the finest ingredients. The incomparable wine collection, curated from around the world to accompany the menu, delivers both familiar and exceptional flavor pairings and moments to celebrate.