Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Le Max Lager's Wood-Fired Grill & Brewery était l'un des premiers restaurants d'Atlanta à proposer un menu concept innovant avec des plats cuits naturellement au feu de bois. L'art de la cuisson au bois fait tout le charme de l'expérience du Max Lager, avec des saveurs audacieuses qui ne pourraient pas exister avec d'autres techniques culinaires. L'investissement dans de grill à bois a réjoui de nombreux clients.
L'ensemble du menu du Max Lager est concocté chaque jour de A à Z. Les plats signature du Max Lager comprennent des steaks au feu de bois, des hamburgers, des fruits de mer, des côtes levées et des pizzas. Vous pourrez déguster un grand choix de plats de résistance à base de salades et de pâtes qui diversifient le menu américain.
Les clients de Trader Vic's peuvent vivre une expérience digne des tropiques, entourés par un panorama de réels palmiers, torches Tiki et des sculptures de bois polynésiennes. Adjacent au Trader Vic's, au niveau inférieur du Hilton Atlanta, se trouve le Mai Tai Bar offrant un vaste choix de cocktails inspirés des îles.
Open seven days a week for lunch and dinner, Amalfi Cucina & Mercato - Downtown Atlanta is a traditional Neapolitan trattoria centered around an open kitchen featuring a 6,000 pound wood-burning brick oven imported from Italy. The 170 seat dining room also has large semicircular booths, custom wrought iron chandeliers along with Juliet balconies overlooking an Italian-inspired entryway. Originating in and the true pizza of Naples in the 1600s, Vera Pizza Napoletana is 12 inches or less in size, made from simple fresh quality ingredients from the Campania region of Italy and cooked at temperatures in excess of 900 degrees in approximately 60 seconds. Just launched, a new menu which includes many fresh pastas, salads, appetizers and desserts, including beautiful imported gelato. Enjoy a full bar with local beer on tap, exclusive wine list and specialty cocktails in beautiful Downtown Atlanta.
Depuis qu'il a été nommé « meilleur nouveau restaurant en Amérique » par Esquire en 2006, le Ecco est rapidement devenu l'un des tops à Atlanta, et dans tout le Sud-Est. Le menu européen de saison attire avec des viandes et des fromages délicieux. Une belle carte comportant une myriade de différentes sélections, telles des pâtes maison, d'authentiques pizzas au feu de bois et des desserts alléchants. Le restaurant dispose également d'une carte des vins aventureuse, reconnue au niveau national représentant à la fois le côté petite boutique et grands vignobles européens bien connus avec de nombreuses sélections exclusives à Ecco.
Doté d'un design primé comprenant un bar surdimensionné, une grande terrasse en plein air et une magnifique salle à manger principale, le Ecco est tout à fait unique, mais confortable. Que ce soit pour une grande fête, pour profiter d'un souper romantique ou tout simplement pour une petite bouchée au bar, le Ecco est sûr de devenir l'un de vos restaurants de quartier préférés.
Sufi's Atlanta has established itself as the city's premier Persian restaurant. Sufi's is a fine-dining establishment serving authentic Persian cuisine in the Brookwood neighborhood, conveniently located between Buckhead and Midtown on Peachtree Street. At Sufi's, you will experience a wide array of Persian dishes, which you can enjoy in our elegant dining room or on our spacious patio, ideal for alfresco dining.Whether it's a quick lunch, a relaxing afternoon meal, a romantic date, or a family dinner, the staff of Sufi's Atlanta is dedicated to making your visit unique and memorable.
Enter into a nostalgic area, the Amalfi coast, yet in the heart of Buckhead. Open six days a week for dinner, Amalfi Cucina & Mercato is a traditional Neapolitan restaurant centered around a wood-burning brick oven imported from Italy. Led by Executive Chef Santiago Echavarria, Amalfi's authentic Italian menu includes Neapolitan-style pizzas as well as authentic appetizers, fresh salads, traditional pasta dishes and original desserts. Cozy up in a spacious booths or have a seat at the bar to enjoy the view with a signature cocktail.