We’ve got our head in the clouds with deep Napa roots, combining panoramic valley views from Archer’s sixth-floor perch in our open-air, wine country-inspired rooftop retreat. Join us — make reservations up to 30 days in advance.Reverse happy hour 8 – 10 PM Monday – ThursdaySunday brunch 11:30 AM – 3 PM
While Slanted Door is opening this new location in Napa, it all began with an idea to open a Vietnamese crêpe stand or a noodle shop in the Tenderloin neighborhood. Charles Phan searched for a location but was told that there were already too many Vietnamese restaurants in the area. He moved the search to his own neighborhood: the Mission. He quickly found an available space on Valencia Street.The Slanted Door was born in 1995 with the goal of elevating Vietnamese food to the next level—modern design, sustainable local ingredients, quality teas, and wine pairings. The Slanted Door was quickly recognized and became too small to accommodate the reservation requests. The growing restaurant moved to South of Market in 2002. It was there that the team integrated a craft cocktail program, which was one of the first restaurants in San Francisco to offer craft cocktail menus. The Slanted Door moved again to the San Francisco Ferry Building in 2004.
Le Carpe Diem offre une expérience sophistiquée, mais décontractée au cœur du centre-ville de Napa. Le personnel enthousiaste et accueillant de même que le menu en constant changement donnent un caractère unique à la table. Les vins servis au verre et le menu de plats à partager en famille vont vous inciter à essayer une variété de plats, tels que le fameux hamburger d'autruche, la burrata maison (une mozzarella divine) et les pains plats de saison. Venez «saisir le jour» au bar à vin du Carpe Diem. Peu importe votre style, vous allez tomber en amour avec les ingrédients de saison provenant de près et de loin, ainsi qu'avec la carte des vins, bières et cocktails faits à la main, qui est sûre de plaire à tous les palais.
Le restaurant est ravi de présenter le nouveau bar à cocktails, qui sert également de salle à manger supplémentaire. Lors de la réservation, s'il vous plaît indiquer votre préférence pour le lounge ou la salle à manger principale. Merci, et au plaisir de vous servir!
We're open for in-person breakfast, dinner and bar + lounge. Indoor dining with limited outdoor seating, reservations encouraged.Breakfast + Coffee Bar | 7- 10:30am | DailyDinner | 5-9:30pm | Thursday-MondayBar + Lounge | 4-10pm | Thursday-MondayHappy Hour | 4-7pm | Thursday-MondayNEW weekly happenings at Charlie Palmer Steak at Archer Napa. Visit charliepalmersteak.com for details. Welcome to Charlie Palmer Steak Napa, where celebrated chef Charlie Palmer shapes menus in bold American style, inspired by the surrounding Napa Valley agricultural and viticultural regions. Rooted in the pursuit of the best ingredients and a straightforward approach in the kitchen, Charlie Palmer Steak Napa showcases artisanal American beef under the influence of local wine country flavors.
Le Napa Valley Bistro met tout en œuvre pour répondre à tous vos besoins et pour vous faire profiter d'une cuisine et d'un service haut de gamme. Ses plats sont élaborés avec des ingrédients biologiques, locaux et produits de façon durables.
Il pratique des tarifs abordables. Il propose une cuisine américaine raffinée de style bistro. Sa carte des vins comprend des crus provenant de la vallée de Napa.
Installé dans le centre-ville de Napa, le Tarla Grill vous propose un menu à la fois simple et sophistiqué d'une cuisine fusion grecque et turque. Que vous vouliez savourer un mezze accompagné de quelques cocktails au bar, regarder le dernier match, ou simplement profiter d'un déjeuner, d'un brunch, d'un dîner ou d'un souper intime, le Tarla Grill est l'endroit idéal, même pour les plus fins connaisseurs. Le restaurant est impatient de vous faire vivre une expérience culturelle et culinaire, autour d'une cuisine innovante qui ravira vos papilles gustatives.
Veuillez noter que l'établissement accepte uniquement les réservations en ligne pour des groupes allant jusqu'à 8 personnes. Pour un événement plus important, vous êtes prié de contacter directement le restaurant.
Eiko's vous propose une cuisine traditionnelle japonaise avec une touche originale. La carte conjugue la cuisine japonaise traditionnelle authentique à une influence moderne et propose des plats d'inspiration saisonnière, faits à partir d'ingrédients frais et durables livrés quotidiennement par des fournisseurs et des marchés locaux.
Un élément de design en bois Ipe brésilien sépare la salle à manger principale du lounge. Des images de carpes koï peintes sur le plancher vous mèneront à la salle à manger principale. Une inscription de 4x2m peinte à main par un moine japonais orne le bar à sushis.
Urban Industrial Restaurant with Large Patio, Patio Games, 12 Craft Beers on Tap and Features and Informal Vibe with Award Winning Wood-Fired Pizza and American Comfort Food
C CASA has been offering globally inspired, innovative and healthy Mexican cuisine from our Taco counter, since 2010. Winner of numerous awards including multiple Michelin Bib Gourmands, C CASA's Reimagined Mexican food is healthy, colorful and Rockin' Delicious! And we're 100% Gluten Free!We've just moved into our new restaurant space in the Oxbow Public Market, offering in-Market take out, full service dining and our complete bar features over 40 artisan tequilas, local spirits and craft cocktails. Enjoy our indoor and outdoor fireplaces, Rivefront patio and firetables, and for larger groups, our firetable cabanas. And WE LOVE DOGS!Signature dishes include our fresh Dungeness Crab Taco, Housemade Duck Confit Enchiladas, a Bison Relleno and wood grilled seafoods and meats- and we offer several options for our Vegetarian and Vegan friends. Open for Breakfast, Lunch and Dinner, and we have a new, ROCKIN' Happy Hour!
Ricky is the owner of Los Agaves Napa. Look familiar? The past 20 years he has worked at some of the best restaurants in the Napa Valley including working as a cook at Tra Vigne, front of house at La Toque, and as a manager at Bistro Don Giovanni. He knows the importance of great service, quality, and consistency of food. With 20 years of restaurant experience and passion for his heritage he hopes to bring Napa a small taste of Mexico.