Situé dans le célèbre Turnberry Isle Miami, le restaurant BOURBON STEAK Miami incarne la variation moderne de Michael Mina du steakhouse américain classique. Un des steakhouses préférés du sud de la Floride, le BOURBON STEAK prépare une cuisine américaine contemporaine en privilégiant les meilleures coupes de bœuf entièrement naturel, biologique et sans hormones, et les fruits de mer les plus frais provenant du monde entier. Le restaurant propose également une cassolette de homard créée par Michael Mina, ainsi que des frites à la graisse de canard, toujours aussi populaires et nommées Meilleures frites des États-Unis par le U.S. News & World Report.
Le design remarquable du BOURBON STEAK a été créé par la firme d'architectes et de design renommée internationale Tony Chi and Associates. Une boîte vitrée dynamique haute de douze pieds vous accueille de façon spectaculaire dans le magnifique restaurant de 7 600 pieds carrés. Vous y trouverez The Tavern, un espace de restauration décontracté alimenté par l'énergie d'un bar adjacent, une cave à vins et un lounge, une grande salle à manger glamour munie de murs en miroir scintillant et une salle à manger privée installée dans un espace vitré exclusif.
Embark on a culinary journey at Abbalé Telavivian Kitchen, where Miami's food scene meets modern Mediterranean cuisine.Founded by hospitality visionaries Executive Chef Sam Gorenstein and Pura Vida Founder Omer Horev, this culinary gem brings the essence of Israel to Aventura and South Beach. Abbalé Telavivian Kitchen originated in March 2021 in Miami Beach’s South of Fifth neighborhood and stands as a celebration of diverse culinary influences. Chef Gorenstein's expert touch fuses Latin flavors, while Horev's roots inspire a selection of mouthwatering Mediterranean dishes.All of our meats are served kosher-style.
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Experience a twist on a traditional 19th century Japanese home with ultramodern elements at Toku Modern Asian. The cuisine features a diverse modern Asian menu consisting of Japanese and Chinese inspiration with touches of Thai. Toku delivers a sharable dining style that promotes an interactive atmosphere complimented by signature, handcrafted cocktails. Toku embodies the ultimate dining experience combining unparalleled culinary creations while providing exceptional service and exciting ambience.
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
At Motek Aventura, we bring the flavors of Tel Aviv to the heart of the bustling Aventura community. Vibrant, family-friendly, and full of life, our all-day dining destination features a menu inspired by the diverse cuisines of Israel, Lebanon, Morocco, and Yemen. Enjoy favorites like our Shakshuka, Jerusalem Grilled Cheese, and cold mezzes. Whether it’s brunch, lunch, or dinner, Motek Aventura offers a lively Mediterranean escape where every meal is made with love and care.
Le Texas de Brazil vous propose une expérience nouvelle en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou restaurant-grill américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas. Le bar à salades gastronomiques sert entre 50 et 60 plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Vous dégusterez ensuite de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, servies à l'aide d'une gamme de couteaux à découper, tous accompagnés de plats traditionnels et de pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuive l'expérience culinaire, faites confiance à l'un des sommeliers de la maison pour vous aider à sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi la carte des vins médaillés, ou bien dégustez un Caïpirinha, le cocktail emblématique du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous profiterez de l'important choix de desserts avant de vous détendre avec un digestif ou un expresso, en appréciant l'atmosphère unique du Texas de Brazil.
Le Juniper On The Water vous accueille dans un beau restaurant américano-méditerranéen situé sur la voie navigable intérieure de Hallandale Beach. En raison de son emplacement, il bénéficie d'une atmosphère très relaxante, confortable et accueillante. Il comprend une terrasse extérieure couverte où vous pourrez profiter du coucher du soleil. Le Juniper On The Water est accessible sur réservation. Adapté aux personnes à mobilité réduite, il est doté d'un parking avec service de voiturier. Un happy hour est organisé tous les jours. Vous pourrez y savourer des cocktails faits maison. Pour votre repas, vous pourrez choisir entre le poulet rôti, les moules Freitas, le jarret d'agneau, la poitrine de porc ou la paella aux fruits de mer. Le bar sert de délicieux cocktails, des bières locales et importées, du champagne ainsi que du vin rouge, blanc, rosé et mousseux.
Le Juniper On The Water est l'endroit parfait pour accueillir de grands groupes, des réunions d'affaires, des occasions spéciales, des repas romantiques et des repas en famille. Vous pourrez profiter d'une vue panoramique depuis la terrasse et les baies vitrées de la salle à manger.
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Please note that inside seating cannot be guaranteed, and on busy nights a 30 minute wait for your seat may be unavoidable, even with an advanced reservation. * For Party of 6 or more, Please contact the Restaurant* Class Soiree Steakhouse is a 26 seat restaurant in the heart of down town Hollywood. Voted the most beautiful restaurant in town. The menu is mostly organic, and consist of all American steaks & chops, latin dishes, as well as Asian dishes. We offer chefs bar tasting for two. We also offer romantic dinner & movie for date night or double date night. Call for details 7862907295Our wine list consist of approachable wines, and top shelf selections.