Tinos features a modern, ingredient driven menu inspired by the iconic flavors of the Mediterranean. Signatures include House-made Pasta, Wood-grilled Steaks + Chops, and Fresh Seafood; artfully prepared by their European Trained Chef.Expert bartenders offer award-winning innovative cocktails, a curated wine list, and favorite local brews. Their bright, contemporary, and energetic ambience is the perfect back drop to enjoy their Friday night entertainment or a night out with friends. You may choose to enjoy the outdoor patio which boasts built in heaters in the permanent roof, retractable weather screens, and a fire pit that seats 16 or dine inside and post up at their Chef's Table and watch their award winning culinary team prepare your meal for you.
L'Hagan's Grill est un bar-restaurant de quartier réputé pour sa cuisine américaine agrémentée d'une touche française et italienne. Il soutient les marchés locaux en achetant les meilleurs produits frais disponibles en ville. L'Hagan's Grill se réjouit de votre visite.
Nothing beats an inviting dinner after a drive up the coast or a day on the shore. Indulge in a selection from our award-winning wine list, try a local beer on tap or a specialty cocktail.CR's is a favorite stop to 'chill out' with friends!It's where you want to be!
Reservations are available online for indoor standard tables, indoor high top tables and outdoor standard seating. Please note that only tables labeled as OUTDOOR SEATING are for outside. All tables labeled HIGH TOP seating are for bar height tables indoors. All tables labeled as REGULAR are standard indoor tables. Additional tables may be available. Please call 603-433-3000 x1 and speak to a member of our team for any additional availability.
Le restaurant le BRINE, connu pour ses huîtres fraîches, ses aliments « crudo », et ses côtelettes est le deuxième projet du groupe Caswell Restaurant sur la scène culinaire éclectique de la Nouvelle-Angletterre dans la ville de Newburyport, MA. La propriétaire du BRINE, Nancy Batista-Caswell, apprécie particulièrement les produits locaux en plus d'aimer spécialement les classiques européens. Elle consacre donc toute son attention afin de créer des fruits de mer savoureux, des « ceviche », des « crudo », des sashimis, etc. Le tout avec une bonne dose d'influences espagnoles et italiennes. Ce ne sont pas que les plats populaires qui sont servis au BRINE. On peut également y déguster des soupes, des salades ainsi que des plats du jour ne se retrouvant pas sur le menu habituel afin de proposer le plus de variété possible.
Ce restaurant de quartier accueille tout le monde sans exception et on y retrouve une ambiance sans prétention. Le design discret et les normes élevées dans la qualité du service offert permettent à la nourriture de briller de par elle-même. Le directeur Mackenzie Campbell et son équipe sont toujours à votre service et prêts à vous recommander un choix aventureux, une bonne bouteille de vin ou un excellent dessert sucré.