Propriété d'un habitant, le Von's Steakhouse & Oyster Bar sert fièrement du bœuf et des fruits de mer de qualité optimale à Edmonton depuis 1988.
Le restaurant est doté d'une salle à manger premium, de 3 à salles à manger privées, d'un salon décontracté premium avec briques apparentes, un bar de 9 mètres de long de style new-yorkais et un bar à huîtres. Il y en a pour tous les goûts !
Du lundi au vendredi, l'happy hour est servi de 16h30 à 18h30. Le menu complet est disponible dans le restaurant et au bar à huîtres, qui propose généralement 15 variétés d'huîtres écaillées en face de vous par les chefs du bar. Dégustez également l'un des 30 vins au verre de la carte mettant en valeur des vins de la côte du Pacifique et du Canada.
Les réservations sont recommandées mais ne sont pas obligatoires. L'établissement aime les visites spontanées. Le salon, la terrasse et le bar à huîtres sont accessibles par ordre d'arrivée, sauf exception.
A mecca for quality steaks, chops and fresh seafood in Edmonton's ICE District, Braven embraces a “go big or go home” attitude. Located in the heart of Edmonton’s ICE District, we invite our guests to abandon all hesitation, embrace adventure and enjoy life to its fullest.
** Looking to book for 7+ people? Email us at belltower.reservations@joeyrestaurants.com and someone will get back to you shortly!** JOEY Bell Tower is the perfect place to watch off-Ice action! You will experience a spacious open kitchen design, with a covered garden terrace in downtown Edmonton's Ice District. Here you will experience our unrivalled hospitality, globally inspired menu and handcrafted cocktails. JOEY Bell Tower is your number one spot to connect with friends, enjoy after work drinks, date nights and special occasions.
We accept limited reservations during Ice District event days (games and concerts). If you are not able to secure a reservation on Open Table, we do have plenty of availability for walk-ins; we would encourage you to arrive a minimum of 2 hours prior to the event start time in order to avoid lengthy wait times.We believe in providing a mix of essential food classics and contemporary staples to create the perfect Canadian menu to be enjoyed alongside our beer. We have taken on the responsibility of localizing the beer experience by making authentic, fresh craft products that establish a new, truly Canadian beer culture.
Cuit au feu de bois - Vieilli en barriques.
Situé à Edmonton, dans l'historique McLeod Builiding, 10132-100 Street.
***Des informations importantes sont indiquées sur votre confirmation de réservation. Merci de la lire très attentivement.***
Situé dans le prestigieux Sutton Place Hotel, au cœur du centre-ville, le restaurant est un vrai steakhouse contemporain. Le personnel réunit tout ce que les clients les plus exigeants aiment à propos du vin et de la nourriture et les combine avec énergie, style et valeur. Tous les steaks sont du bœuf Angus certifié et sont âgés d'au moins 28 jours, et le chef de cuisine Stephen Clark a créé un choix somptueux de plats de poisson en utilisant des fruits de mer sélectionnés dans les poissonneries locales de la côte ouest. Le restaurant propose également des pains artisanaux et des desserts hors du commun. Leur engagement à l'égard des vins de qualité du monde entier est représenté sur leur vaste carte de vins, assemblés par le sommelier Kim Spence.
Welcome to The Banquet! Our mantra is Get Real, Play Hard: we pride ourselves on delivering an authentic experience, from every ingredient on our menu, to our amazing staff, to the huge selection of games, events, and amenities that ensure the vibes here are always immaculate.
A bright, airy restaurant in the heart of Old Strathcona, serving brunch, dinner & wine 7 days a week. We accept brunch reservations Monday-Friday at a limited capacity and leave the rest of our seating available for walk-ins.We accept weekend brunch reservations for groups of 6-8 in our semi-private room and leave the rest of our tables available for walk-ins
We are an ultra, pink mid century inspired cocktail bar and restaurant. Dolly’s is a fun, playful and inclusive space to celebrate, connect and catch up. Our menu is Peruvian in its roots and fused with North American and southern flare. Our cocktail menu is tropically inspired, and is agave, pisco and cachaca forward, balanced and innovative. Please note that our phone number (780-446-9221) is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able. For tables of 8 or more please email emma@dollyscocktails.ca