Spécialisé dans les pâtes fabriquées à la main et le poisson frais.
Dans la cuisine, une grande attention est portée aux détails et
les meilleurs ingrédients locaux sont utilisés.
Spiaggetta signifie « petite plage » en italien. Lorsque vous êtes ici, vous vous sentirez effectivement comme si vous étiez sur une petite plage en Italie. De grands efforts sont déployés afin de vous assurer une expérience authentique, que ce soit les pâtes faites à la main ou l'adhérence stricte aux règles de la cuisine italienne traditionnelle où seuls les ingrédients locaux les plus frais sont choisis pour leur qualité et leur saveur. Impatiente de vous accueillir et de vous faire découvrir la vraie nourriture et hospitalité italienne, la famille Tarantino vous invite à passer une soirée dans leur salle à manger où vous serez traité comme un ami proche invité chez son hôte. Le délicieux Branzino est habilement préparé et fait à la main tandis que les gnocchi sont élaborés comme si on voulait impressionner les mamas italiennes.
Chez Spiaggetta, trois choses sont toujours assurées: le poisson frais, les pâtes faites à la main et l'hospitalité italienne. On a hâte de vous accueillir!
Every day dining with a relaxed, coastal vibe SAX offers a delectable every day indoor dining experience with eclectic fireside menus for breakfast, dinner and drinks. Designed with comfort and relaxation in mind, SAX menus are perfect for any meal or gathering. This coastal experience paired with a warm and welcoming atmosphere, offers a feeling of home for casual, family-friendly dining throughout of year.With extensive appetizer selections including buffalo shrimp, bruschetta, fried calamari, steamed clams and truffle mac ‘n’ cheese in addition to homemade flat-breads and SAX’s signature cornbread, a classic comfort food, guests can indulge in a variety of starters or pair them with a favorite entree and dessert.
In Italian, the word, Secondo means “the second part of a duet.” When we opened Panico’s Bistro, we knew we wanted to eventually add some harmony to our original melody and so, Secondo is the continuation of our long-standing tradition to serve classic Italian cuisine in concert with Mediterranean influences right here in Cape May County. Nested beautifully on the bay, enjoy dinner and hand-handcrafted cocktails; inside in our sophisticated dining room or outside on our covered patio next to the harbor and water. Reservations recommended. Walk-ins are accepted based on availability. We will do our best to accommodate requests for seating preferences and/or outside dining, but they cannot be guaranteed based on limited outdoor seating. Outdoor dining may have additional wait times. Two bars (seasonal) are available to enjoy cocktails and wine should you arrive early for your reservation.For parties greater than eight or private events, please call 609-600-2115.
Les amateurs de cuisine italienne se réjouissent : Antonio « Tony » Gonzalez et Ergys « Éric » Rakaj se sont associés pour ouvrir leur premier restaurant, A Modo Mio Ristorante.
Inondé de lumière naturelle, ce restaurant moderne et charmant vous accueillera dans un cadre aux couleurs chaudes, sur des sièges confortables. Vous pourrez manger dans la salle à manger ou sur la terrasse tout en appréciant les sons paisibles de l'océan.
Le menu se compose de plats italiens aux influences vivifiantes et de saison. Le menu propose des pâtes faites maison, des côtes levées braisées et du filet grillé branzino. Le chef Antonio ajoute une touche de modernité à ses mets, tout en restant fidèle aux recettes italiennes classiques. Essayez de venir pour le dîner et goûtez au véritable panini !
Le Café Loren a ouvert ses portes en 1978. Il propose une cuisine raffinée dans une ambiance balnéaire décontractée et élégante. Son menu suit le rythme des tendances culinaires américaines depuis presque 40 ans. Au fil des ans, la forte influence française a cédé la place à une cuisine américaine, hybride de styles, de méthodes et d'ingrédients du monde entier. La meilleure description du menu serait « cuisine américaine de la côte ». Américaine en raison de la diversité des préparations et de la côte en raison de l'accent mis sur les fruits de mer. Mais les amateurs de viande ne sont pas oubliés et vous pourrez déguster de l'agneau, du veau, du bœuf ainsi que du porc superbement accommodés. Le chef/propriétaire Stephen Serano a travailllé avec certains des meilleurs cuisiniers au monde, notamment trois ans à New York avec le célèbre chef Gordon Ramsay. Il apporte cette expérience à sa cuisine et y ajoute une touche d'originalité créative, notamment avec ses desserts maison et ses plats du jour originaux. En hiver, il donne des cours à l'Atlantic County Community College.
Enjoy all your favorite Greek-inspired favorites for breakfast, lunch, and dinner with a view of the bay!George's Place in Wildwood Crest offers the same menu you know and love from our Cape May and CMCH locations, plus seasonal specials We are family-friendly, and welcome adults to enjoy their go-to BYOB beverages. Our dining room is open Year-round and our outdoor deck offers waterfront seating. Seating preferences are considered but not guaranteed. We are CASH ONLYBreakfast & Lunch Favorites: Banana French Toast, Tiramisu Waffle, Crab Cake Benedict, Mediterranean Salad, and GyrosDinner Specialties: Hummus Sampler, Paxi Tuna, Spanakopita, Greek Lamb Chops, Atlantic Salmon, Whole Branzino and Braised Beef Short RibSame-Day Reservation Cancellation before 4pm -$15 per person Same Day Reservation Cancellation after 4pm or No-Show -$35 per personSince 1968, Kara Restaurant Group has welcomed visitors and locals to enjoy a variety of dining experiences: KaraRestaurantGroup.com
For over 20 years, O'Donnell's Pour House, known for its lively atmosphere, friendly service, and an extensive menu of food and drinks, has been a fixture of the Sea Isle City community. Guests will enjoy traditional Irish fare, as well as the delicious steak and seafood dishes, served in a friendly and inviting tavern by the seaside. Enjoy Chef’s daily specials, Irish classics like Bangers & Mash or Shepherd's Pie with a perfectly poured pint of Guinness, or have one of the Pour House premium steaks, fresh seafood, or house favorites like our own O’Donnell’s Crab Cakes, Chicken Milanese, or Boneless Braised Short Ribs. The bar features a large selection of beers on tap, including local craft beers, and a full bar with a variety of cocktails and spirits available. With lots of seasonal outdoor seating on our Patio dining area or on the livelier Paddy’s Green, which has frequent live entertainment, O’Donnell’s Pour House is a great choice for your dining and entertainment needs!