Moe's is bringing the timeless steakhouse restaurant back to Mission Beach. Paying homage to our iconic home, guests will love the see this San Diego staple brought back to her former glory ... with a few surprises, of course.Moe's in Mission Beach is now open for dinner 7 days a week. Reservations strongly recommended. Open seating in the bar.
What you’ll find here is classic, Caribbean-inspired American food with tiki flair. Cubano Roasted Pork, Jerk Chicken and Coconut Shrimp are in synch with the mambo rhythm of your appetite, and our house-ground burger is one like you won’t find anywhere in town. Jumbo Coconut Shrimp and a list of Street Cart items will have you coming back to try them all, whether you order something “to go” from our walk-up counter, stay to eat on our spacious outdoor patio, or take a seat inside.Coconut Club’s décor evokes a celebration of Mission Beach’s nautical and maritime past, which takes form as an inspired interpretation of a 30’s-style sailor tiki club. Rum is the star here, and has a leading role in our creative list of grownup cocktails, which includes shareable, tiki-inspired punches and bowls to drum up conversations and generate a buzz. Coconut Club is also a purveyor of fuel that fires the craft beer frenzy, with 20 local and microbrew tap handles.
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Inspirés par un voyage en Italie fait en 2008, les chefs Ryan et Arturo sont heureux de vous présenter le Catania, nouveau membre de la famille Whisknladle Hospitality. Le restaurant sert une cuisine simple, saisonnière et authentique provenant de la côte italienne (très loin des adaptations italiennes de la cuisine tex-mex que vous trouvez dans la plupart des autres endroits). L'engagement envers l'authenticité est évident dans l'utilisation de fours et de grills au bois, dans la carte des vins entièrement italienne ainsi que dans la liste des bières artisanales italiennes (oui, l'Italie possède un incroyable mouvement de bière artisanale dont personne n'a entendu parler).
Repas en bord de mer à San Diego
Oceana Coastal Kitchen propose une cuisine californienne sous la conduite du chef dans un décor moderne inspiré par l'océan. Le restaurant flambant neuf offre une expérience culinaire mémorable face à la baie dans un refuge emblématique de Pacific Beach.
Allant du décontracté au haut de gamme, ce restaurant aéré au bord de l'eau comprend plusieurs salles à manger distinctes, notamment une qui comprend un bar froid garni de quartz incrusté de nacre et de verre de mer. Le point central de la salle à manger principale est constitué d'un impressionnant aquarium de plus de 3 000 litres, prochain habitat de méduses tropicales fluorescentes, tandis qu'une fenêtre coulissante s'ouvre complètement pour dévoiler une vue imprenable sur Mission Bay.
Oceana Coastal Kitchen propose une toute nouvelle expérience de plein air à ses clients grâce à ses cabines élégantes et ses tables aux imprenables vues panoramiques sur le front de mer, ainsi qu'un salon adjacent dans lequel dansent les flammes des torches tiki et des foyers de pierres volcaniques.
Discovering Italy by way of La Jolla, Marisi focuses on Italian hearth cooking with an emphasis on handmade pastas, fine wine and classic cocktails. The menu celebrates the rich diversity of cuisine from across Italy, fashioned in a time-honored tradition of handmade all day, every day. A dream that lives between the Italian and La Jolla coasts, suspended between tides instead of time — a mood more than a plot. A visit that feels a lot like coming home, if home was a warm, charming villa off the Amalfi coast. Marisi is a taste of something you want to remember. We hope you love it.
Venez au Eddie V's de La Jolla et laissez-vous transporter par l'environnement confortablement sophistiqué, l'ambiance pétillante et le jazz en direct qui remplissent l'air pour une expérience culinaire exceptionnelle.
Choisissez parmi une sélection variée des meilleurs fruits de mer disponibles, ou savourez leurs célèbres steaks de première qualité, vieilli 28 jours et grillés à la perfection. Accompagnez votre repas avec une sélection de leur superbe carte des vins, soit une liste de plus de 200 vins médaillés sélectionnés par leur maître sommelier.
Si une expérience plus détendue est souhaitée, visitez le V Lounge où vous pourrez siroter des cocktails classiques et créatifs, et profiter des apéritifs de signature dans une atmosphère de jazz soul et un éclairage tamisé. Quelle que soit l'occasion, une soirée tranquille en semaine ou un événement privé, l'établissement prend soin de tous les détails. Le travail sera fait à la perfection. Pendant ce temps, vous pourrez vous détendre en tout confort.
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Join us at our Tidal Waterfront Restaurant for a seafood focused Sothern California dinning experience! Enjoy locally sourced ingredients and beautiful views on our outdoor Tidal Deck or pick up dinner and take it with you back to your bungalow guest room.For parties of 13 or more please visit our website www.tidalsd.com
At Slowly Restaurant & Lounge, we strive to be a gathering place for locals and visitors alike, fostering connections and creating memories over delicious food and drinks. Whether you’re enjoying a meal with loved ones, unwinding with a refreshing libation, or discovering local flavors, our goal is to ensure every moment spent with us is savored, slowly.We hope you enjoy your experience at Slowly, where the pace is easy, laughter flows freely, and the flavors are fresh.