Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Las Vegas

Meilleurs restaurants saisonniers à Four Queens Hotel & Casino

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

35 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Hugo's Cellar - Four Queens
4.7
Exceptionnel(8117)
Prix : très cher
• Continentale • Four Queens Hôtel & Casino
Réservé 46 fois aujourd'hui
L'Hugo's Cellar vous propose un cadre romantique pour un repas gastronomique, idéal pour toutes les occasions. Les dames seront accueillies avec une rose à longue tige dans une atmosphère chaleureuse et courtoise par le personnel attentif. Vous dégusterez un menu traditionnel de Vegas incluant un chariot de salades avec tous les plats principaux de bœuf Black Angus, de veau, de canard, de poulet, de fruits de mer frais et de nombreux classiques, tous accompagnés de légumes de saison. Vous terminerez votre repas avec des desserts flambés devant vous, ainsi que des délices suprêmes de fraises, d'abricots et de figues enrobés de chocolat blanc et noir. L'Hugo's Cellar a été élu Best of Las Vegas dans la catégorie restaurant gastronomique par le Las Vegas Review-Journal en 2013.
Photo du restaurant Chart House Restaurant - Golden Nugget - Las Vegas
4.6
Exceptionnel(3841)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • The Golden Nugget Hôtel & Casino
Réservé 30 fois aujourd'hui
L'aquarium de 75.000 gallons est la pièce maîtresse à l'élégant Las Vegas Chart House, situé dans le Golden Nugget de la toute nouvelle Rush Tower. Si vous êtes à la recherche du cœur et de l'âme de Las Vegas, vous serez servi avec cet établissement situé sur Fremont Street. Depuis 1961, le personnel du restaurant Chart House se dévoue à offrir des expériences culinaires comme nulle part ailleurs. Avec ses 29 emplacements historiques, des restaurants face à la mer et des adresses primées à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez, sans aucun doute. Des plats spéciaux réalisés à base de fruits de mers frais aux succulents steaks, les chefs cuisiniers renommés vous offrent un menu exceptionnel en ajoutant une touche exotique à des mets locaux. Choisissez parmi les plats célèbres tels que le mahi avec une croûte de macadamia & la côte de bœuf lentement rôtie, ou faites-vous plaisir avec l'une des sélections quotidiennes de poisson frais. Il vous sera proposé une vaste collection de vins fins et de desserts décadents comme le fameux moelleux au chocolat .
Photo du restaurant Carson Kitchen- Las Vegas
4.7
Exceptionnel(359)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville
Réservé 33 fois aujourd'hui
Specializing in creative American cuisine and thoughtfully crafted cocktails, Carson Kitchen sits in the heart of Las Vegas' downtown dining scene. Carson Kitchen is built on a philosophy of reimagined comfort food prepared with approachable fine-dining ingredients. The restaurant concept originated in 2014, opening in the historic Fremont East district of Downtown Las Vegas, a partnership between chef and restaurateur Cory Harwell and his dear friend, the late Chef Kerry Simon. Designed to bring a carefully curated experience to our country’s unique & vibrant neighborhoods, Carson Kitchen features a contemporary bar, open kitchen expo counter, and community tables in an industrial yet inviting architecture.
Photo du restaurant Carversteak
4.8
Exceptionnel(629)
Prix : très cher
• Grillade • La Bande (The Strip)
Réservé 13 fois aujourd'hui
Carversteak is a reimagining of the classic steakhouse experience offering dry-aged American steaks from artisan producers, Japanese-certified Wagyu steaks and playful vegan selections in a modern environment.The steakhouse features an expansive bar, a plush main dining room, two private dining rooms (The Knife Shop and Whiskey Room) and a sweeping outdoor terrace overlooking the Las Vegas Strip. Executive Chef Daniel Ontiveros’ menu highlights include a 42oz Tomahawk Rib Chop, Lobster en Croute (a whole Maine lobster cooked in a puff pastry shell) and a bounty of raw bar items including Hamachi Crudo and seafood towers.Accompanying the menu is a dynamic beverage program from famed mixologist Francesco Lafranconi featuring seasonal cocktails, an extensive wine list and a tableside martini cart.PLEASE NOTE: On Friday and Saturday reservations; guests under the age of 18 must be sat by 6:45 pm. Dress code is business casual; flip flops, sandals and hats allowed on patio only.
Photo du restaurant Nobu - Paris Las Vegas
4.5
Génial(1263)
Prix : très cher
• Japonaise • Paris Hôtel et Casino
Réservé 38 fois aujourd'hui
**No outside Food or Drinks permitted****For parties of 11 or more please email nobuparisreservations@caesars.com to reserve**Chef Nobu Matsuhisa brings his world-renowned Japanese cuisine to the Paris Hotel and Casino in Las Vegas. This inspired fine dining experience provides the ideal intimate setting to enjoy signatures like Yellowtail Sashimi with Jalapeño and Black Cod alongside finely crafted signature cocktails, including guest favorites like the Lychee Martini and Nobu side car.
Photo du restaurant Balla Italian Soul - Sahara Las Vegas
4.7
Exceptionnel(444)
Prix : très cher
• Italienne • Sahara Hotel & Casino
Réservé 36 fois aujourd'hui
“BEST NEW ON-STRIP RESTAURANT”—EATER VEGAS Joining SAHARA’s award-winning culinary lineup is Balla Italian Soul, a new Italian restaurant concept from James Beard award-winning Chef Shawn McClain and partners Richard and Sarah Camarota of MC Hospitality. Balla’s regional, seasonal menu offers fresh and vibrant plates to Las Vegas locals and tourists alike. Balla Italian Soul restaurant offers everything you know and love about Italian cuisine made bold and fresh in a vibrant setting that celebrates Italian culture and la dolce vita. Signature dishes include Balla’s selection of aperitivos, handmade pastas, Roman pizzas, an array of fresh seasonal vegetable dishes and salads, and rustic fire-roasted meats and fish, as well as a Euro-centric, eclectic wine list, unique cocktails and playful desserts featuring espresso liqueurs. This Las Vegas Italian restaurant design boasts bold, contemporary Italian art to create stylized spaces for authentic gatherings.
Photo du restaurant Spago - Bellagio
4.6
Exceptionnel(909)
Prix : très cher
• Américaine • La Bande (The Strip)
Réservé 35 fois aujourd'hui
Wolfgang Puck’s legendary flagship fine dining restaurant Spago is recognized for igniting Las Vegas’s dining scene into a culinary epicenter. Puck’s revolutionary Las Vegas Strip restaurant debuts with an entirely new look and menu and the exceptional level of service for which the restaurant is best known. The restaurant is beautifully situated for al fresco dining in front of the Bellagio Fountains. Spago’s re-imagined menu features Puck’s signature California fare paired with modern technique and inspiration from his chef’s weekly trips to the Santa Monica Farmer’s Market. At lunch and dinner, the market-driven menus feature handmade pastas, wood-oven pizzas, fresh seafood, all-natural meats and prime steaks, alongside handcrafted cocktails and a robust wine list. To complete the meal, dessert complements the menu with an array of seasonal delights sure to make your experience the Best Las Vegas Restaurant.
Photo du restaurant Viva by Ray Garcia - Resorts World Las Vegas
4.5
Génial(156)
Prix : cher
• Mexicaine • La Bande (The Strip)
Réservé 22 fois aujourd'hui
Created in collaboration with Esquire Magazine’s “Chef of the Year,” ¡VIVA! celebrates Chef Ray Garcia’s distinct culinary perspective and fresh take on Latin cooking. Enjoy a collection of cultural favorites such as handmade corn masa tortillas and freshly prepared ceviches, guacamoles and salsas. The menu highlights the bright and bold flavors synonymous with Mexican food and spotlights regional dishes and seasonal ingredients designed as small plates, appetizers and shareable entrees.
Photo du restaurant Fogo de Chao - Las Vegas
4.5
Génial(4565)
Prix : raisonnable
• Brésilienne • Paradis
Réservé 233 fois aujourd'hui
Le Fogo de Chão® (prononcé fo-go dèe shoun), est un authentique steakhouse du sud du Brésil. En 1979, le Fogo® a commencé à faire partager les méthodes gaucho de préparation de la viande à Porto Alegre, au Brésil. Ici, les chefs gaucho manient toujours le grill avec talent pour préparer 20 pièces de viande et proposent un service continu. Venez déguster de délicieuses préparations des chefs gauchos, ainsi que des produits gastronomiques du marché, des accompagnements brésiliens authentiques et une carte des vins primée.
Photo du restaurant Main St. Provisions
4.8
Exceptionnel(729)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville
Réservé 17 fois aujourd'hui
Comforting food for the modern soul. Main St. Provisions serves a reimagined twist on New American cuisine paired with an eclectic wine list, craft beers and seasonal cocktail list. Our dining room is set for a casual night with family and friends, or a special evening out. Main St. Provisions' ambience takes its inspiration from the mid-mod design of the Las Vegas Arts District. Including artwork by local artists throughout the restaurant.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable