The ultimate in Myrtle Beach Chophouse dining. Clark’s is comfortable yet sophisticated and soaks up the beautiful Coquina Harbour for the perfect backdrop to delicious dining.Clark’s offers only USDA Choice steaks. Our awe inspiring 14 oz. New York Strip, 9 oz. Filet Mignon, and Prime Rib are all served charred and bursting with prime aged flavor. Seafood is fresh and local, with a twist of seafood favorites which include oysters, shrimp, scallops and fresh catch of the day.Our bar menu includes an extensive wine list which features a wide array of wines by the glass. Specialty martinis and cocktails and great cuisine take center stage at this scenic Little River restaurant. Clark’s Seafood and Chop House is at the top of the restaurant list for locals and Grand Strand visitors. Whether you come for lunch or dinner, we’re sure you will come back again and again.
Rouvert en 2009 par le chef et propriétaire Curry Martin, l'Aspen Grille est le restaurant qui propose les plats les plus frais de Myrtle Beach. Ces derniers sont basés sur une cuisine traditionnelle du Sud, avec la touche personnelle du chef Martin. Le menu change selon les saisons et comprend des plats simples mais savoureux avec des ingrédients provenant des meilleurs fournisseurs locaux. Vous pourrez associer tous les plats avec un vin de la carte des vins sélectionnés à la main pour créer un repas exceptionnel.
La salle à manger confortable dispose d'une décoration avec du bois chaleureux et des œuvres d'art originales, ce qui en fait un espace de détente pour échapper à l'agitation du monde extérieur. Le personnel attentif et expérimenté apporte une ambiance parfaite pour un souper décontracté, un événement spécial ou une réunion d'affaires. Plusieurs soirs par semaine, des musiciens du coin font des petits concerts.