A creative nod to Fenway Hotel’s original architect, Herman Everett Wendell. To ‘hew’ also means to cut or chop.Comprised of three show-stopping elements, each identified with a slightly different rhythm. Discover our intimate parlor bar, showcasing an extensive whisky and Scotch collection inspired by Dunedin’s Scottish heritage. A lively lounge atmosphere is accentuated by water views.Chophouse cuts and chef-driven seasonal preparations. Authentic and far from stuffy. This is the new neighborhood gathering spot.Taking center stage is our chef’s counter seating with front seat views of the hustle and bustle of a production kitchen. The interaction with our culinary team makes this the most sought-after ticket.An alfresco veranda dining option just adds to the allure.
Venez vivre le meilleur de l'expérience culinaire en bord de mer ! Le Columbia, établissement à la gestion familiale depuis plus de 110 ans, a acquis une réputation pour son charme d'antan et sa cuisine espagnole et cubaine primée.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais les chemises sans manches ne sont pas autorisées sur les hommes.
Choisissez une table qui donne sur les eaux bleues radieuses de l'Intracoastal Waterway dans la salle à manger Méditerranée, ou appréciez l'ambiance décontractée de la terrasse extérieure surplombant les eaux.
Venez tester les recettes familiales centenaires comme la paella à la Valenciana, le filet Mignon Columbia et des spécialités de fruits de mer frais. Goûtez un vin espagnol raffiné comme le Montecillo ou le Campillo.
Le restaurant est un établissement partenaire du Columbia d'Ybor City à Tampa, fondé en 1905. Un menu enfant est disponible. L'établissement est ouvert 365 jours par an, y compris les jours fériés.
The Kitchen (formerly Green Springs Bistro) is now open and taking this beloved Safety Harbor dining tradition to the next level on every front. Whether raising a glass among family and friends, enjoying a romantic date night or indulging in exceptional steaks, fresh Gulf seafood or Southern comfort food with a modern twist, you’ll find that time spent here is more delicious than ever.New owners Rob Doyle and Mary Grasso along with Executive Chef Josh Needham are keeping some of the old menu favorites while introducing an eclectic mix of New American dishes served tapas-style. Our newest editions include a full liquor bar and adding even more charm to this historic bungalow setting: an outdoor pavilion where you can dine under the twinkling oak trees and stars.