Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Huntington Park / Bell / Maywood

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

29 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Girl & the Goat L.A.
4.7
Exceptionnel(4017)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 77 fois aujourd'hui
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Photo du restaurant Kato
4.8
Exceptionnel(321)
Prix : très cher
• Asiatique contemporaine • Centre-ville
Réservé 6 fois aujourd'hui
Chez Kato, ils vous servent de petites assiettes influencées par la culture californienne, taïwanaise et japonaise et mettant en vedette des fruits de mer et des produits frais.
Photo du restaurant Yangban
4.7
Exceptionnel(666)
Prix : cher
• Coréenne • Arts District
Réservé 30 fois aujourd'hui
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
Photo du restaurant Caldo Verde
4.6
Exceptionnel(494)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 16 fois aujourd'hui
The grand tradition of downtown dining finds a modern, casual elegance at Caldo Verde. Here, the James Beard Award-winning team of chefs Suzanne Goin and Restaurateur Caroline Styne blend local flavors and boutique wines with the old California influences. The stately setting offers a richly-designed entrance, lobby bar, main room, and private dining. Outdoor seating opens onto the bustle of Broadway, while historic windows bathe the architectural space in natural light. L.A.-based artistry runs throughout, from Morgan Peck ceramics and lighting, to a monolithic Judson Studios stained glasswork.
Photo du restaurant Shibumi
4.4
Génial(189)
Prix : très cher
• Japonaise • Centre-ville
Situé dans le centre de Los Angeles, le Shibumi vous accueille dans un kappo-ryori traditionnel japonnais.
Photo du restaurant Kombu Sushi & Sake - Arts District
4.7
Exceptionnel(69)
Prix : cher
• Sushi • Little Tokyo
Family owned and located in the Arts District of Downtown Los Angeles, Kombu Sushi provides guests with the familiar flavors of Japan in a contemporary yet relaxed atmosphere. We invite you, your friends, your dogs and family to dine with us. Pet menu available.
Photo du restaurant Republique
4.7
Exceptionnel(5237)
Prix : très cher
• Française • Hollywood
Réservé 43 fois aujourd'hui
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.
Photo du restaurant Vespertine
4.8
Exceptionnel(143)
Prix : très cher
• Californienne • Culver City
Réservé 8 fois aujourd'hui
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Photo du restaurant Meteora
4.7
Exceptionnel(1072)
Prix : très cher
• Californienne • Hollywood
Réservé 25 fois aujourd'hui
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Photo du restaurant 71Above
4.7
Exceptionnel(5821)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 99 fois aujourd'hui
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable