Where Casual Elegance Meets Culinary FlairMélange is a New American Restaurant with globally influenced dishes, creating a menu that delights the palate while experiencing sustainable and seasonal ingredients.DISCOVER / ENJOY / EXPERIENCE our culinary delights, handcrafted cocktails, and service to match - we can’t wait to welcome you to a culinary voyage that will keep you coming back.Join us inside the Le Méridien Pasadena Arcadia.. a neighborhood treasure for an unforgettable escape.
Craving something extraordinary?Le Grand Restaurant brings bold flavors and unforgettable moments with our new menu featuring American Tapas—classic American dishes crafted in a tapas style starting at just $5 per plate. Perfect for sharing or savoring solo, these small plates are packed with flavor and value.For true indulgence, try our Unlimited Tapas Experience for $49 per person and enjoy endless servings of our chef’s creations. Pair it with the Unlimited Cocktail Experience for $27, offering expertly crafted drinks to complement every bite.Prefer something heartier? Explore our entrée selection, featuring larger, meal-sized portions perfect for satisfying any appetite. Don’t miss our Signature Creekstone Farms Ribeye Platter—a premium 16 oz cut served with roasted potatoes, caramelized carrots, cauliflower, creamy mushroom sauce, and peppercorn-parmesan butter.Le Grand is where great value meets bold flavor. Join us today for an extraordinary dining experience!
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Le chef cuisinier Matt Bata de l'Alexander's Steakhouse propose une belle interprétation du steakhouse américain avec des notes d'influence du monde entier dans tout son menu, qui comprend des morceaux de viande classiques tels que le faux filet, le Bone-In New York et le filet mignon, des fruits de mer issus du développement durable, notre Hamachi caractéristique et la plus grande variété de steaks Wagyu. Nous servons aussi des steaks vieillis à sec, ainsi que les meilleurs produits les plus luxueux disponibles, notamment 2 menus de dégustation et une vaste carte de vins conçue par le directeur des vins Andy Brady. Le bar complet, avec ses cocktails spéciaux uniques créés par notre directeur de bar Erik Lund, vous permettra de bien commencer votre soirée à l'Alexander's Steakhouse.
Le Fleming's Steakhouse - Pasadena vous accueille dans un steakhouse et un bar à vins raffinés. Il conjugue une passion pour le service ainsi que pour les ingrédients de saison comme le meilleur bœuf de qualité USDA. Tous ses plats sont concoctés méticuleusement de A à Z et servis par un personnel attentionné. Vous pourrez choisir le vin se mariant idéalement à chaque occasion dans la carte des vins Fleming 100®, composée de 100 crus médaillés servis au verre. Cette sélection de vins honore les meilleurs vignobles du monde entier. Vous pourrez réserver des salles à manger privées et les services d'un directeur de salle privé qui saura parfaitement organiser l'événement, quels que soient le budget et le nombre de personnes participant au repas. Au Fleming's, toute visite est synonyme d'un éventail de possibilités.
Tucked away on the Altadena/Pasadena border,Chef Paul Ragan brings a feast of flavors to the dinner table.Join us in our dining room or order the Roastie to go!