Todoroki Hibachi & Sushi is a fantastic restaurant because of the vast amount of choices it offers to patrons. In addition to an a la carte dining option, customers can also opt for an all you can eat sushi offering or sit in the hibachi grill area. When sitting at the hibachi grill, diners are able to get dinner and a show. It's a lovely performance option for all ages.Todoroki Hibachi & Sushi's menu is a delight to go through. On the sushi side, there are dishes such as chicken tempura with Japanese sweet potato, shrimp shumai, and tuna crunch rolls. Then on the hibachi side, entrees can be cooked right in front of you with vegetables chicken, shrimp, gold shrimp, scallops, tuna steak, steak, filet mignon, sea bass, or twin lobster tail. Currently, Todoroki Hibachi & Sushi is open for both lunch and dinner.
Bar Siena expands to Chicago's North Shore suburbs with their most recent location at Old Orchard Mall. Located next to Nordstrom, the new restaurant boasts an 8,500-square-foot interior along with two expansive patios. Much like its West Loop sister spot, Bar Siena North Shore combines the quaint charm of trattorias in Siena, Italy, with the industrial aesthetic of Chicagoland. The restaurant, in collaboration with Top Chef Fabio Viviani, brings the flavor, flare, and energy of casual Italian-American dining to the Midwest. Whether you're joining us for brunch, lunch, pizza, or pasta, Bar Siena North Shore is perfect for birthdays, groups, romantic dinners, or a casual date. Enjoy cocktails, happy hour, dessert, and Italian food in a vibrant atmosphere, whether you're celebrating with friends at the bar or indulging in a cozy dining experience.
Le Roka Akor se trouve dans un décor sublime où on y cuisine des plats japonais. On peut retrouver ce restaurant à 4 endroits aux États-Unis : à Scottsdale AZ, à San Francisco, à Chicago et à Skokie, IL.
Le menu change selon les saisons. Il y a donc une rotation de la sélection de coupes des viandes, de fruits de mer, de légumes, de marinades, de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. Le grill, qui se situe en plein coeur du restaurant, fournit à lui seul une expérience visuelle en soi. Il est entouré par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de créer une expérience culinaire éducative et intéractive.
Renga Tei is Tenjin Restaurant now.Tenjin restaurant serves everyone’s favorite Japanese dishes from yesteryear, and Chef Naoki has developed many contemporary dishes to keep your taste buds happy and satisfied. We hope that Tenjin will become one of your go-to Japanese Restaurants.
**Please visit our website to make a reservation as we transition away from OpenTable. Thank you!**Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Mirra is centered around the excitement of exploring the South Asian and Mexican culinary and collaboration that is really an unknown story up north. A la carte service, wine-focused with a small curated cocktail menu. Our chef's counter will offer a casual prix fixe experience for guests to enjoy. Mirra is a space that is warm, cozy, and comforting, whilst simultaneously executing a bold and vibrant food and beverage program. Mirra is a unique representation of how 2 different cultures can be 1 presented to you by Rishi Kumar, Zubair Mohajir, and David Mor.
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Au sein du Lincoln Park, au bord d'un étang avec vue impressionnante sur les toits de Chicago, il est impossible de nier que North Pond est situé à l'endroit le plus beau de la ville. Le chef Bruce Sherman s'inspire du marché et utilise des ingrédients exceptionnels selon l'époque de leur pleine saison. Sa cuisine est une métaphore du décor Arts & Crafts de la salle à manger - des couches complexes et subtiles créent un ensemble simple et élégant.
Located in the heart of Logan Square, The Duplex is a Black-Owned innovative dining experience that serves as an inclusive space to gather, indulge, dance, network and grow - no matter where you come from!
Le Juno est un restaurant japonais intimiste situé au cœur de Lincoln Park. Porté par l'expérience du chef et propriétaire BK Park, il vise la perfection en alliant qualité et constance au niveau du service, comme de la nourriture qu'il propose. Connu pour son Omakase innovant et élégant, le Juno sert également une variété de plats traditionnels et non-traditionnels japonais ainsi qu'un vaste choix de sashimi, de nigiri et de saké de qualité.