Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
La vue imprenable sur l'architecture d'inspiration méditerranée du Fairmont Grand Del Mar vous donnera l'impression de ne plus être à San Diego. Laissez-vous emporter aux côtes de l'Espagne, de l'Italie et de la France durant un déjeuner, un dîner ou un souper sur la terrasse à l'ombre ou dans l'élégante salle à manger. SUR LA CARTE: La carte originale d'Amaya propose une cuisine américaine à l'influence méditerranée. Dégustez les nombreux entrées, pâtes et risottos appétissants proposés par la chef, Dana Hauser, ainsi que des plats savoureux tels que les gambas grillées à l'ail à la sauce de pistache et de Romesco au poivron doux, ou de la côtelette de veau rôtie à la broche au gratin d'asperges et prosciutto. Pour terminer: des desserts décadents composés de fruits de saison ou de classiques. SUR LA CARTE DES VINS: Une vaste sélection de vins espagnols, italiens et français renforce l'ensemble méditerrané de la carte.
Ambrogio15 Del Mar is a more upscale, but still casual version than our Pacific Beach Restaurant. We will have gourmet Pizzas developed by our partnership with Michelin-starred Milanese chef Silvio Salmoiraghi, his partner Choi Cheolhyeok, and gastronome Paolo Tucci. Additionally, we will also offer a five-course gourmet tasting menu for 15-20 diners at a time featuring Italian dishes and global meat and seafood entrees, with a vast menu of natural Italian wines and French Champagnes.
Le Gyu-Kaku est le lieu idéal pour profiter d'un barbecue japonais sous le soleil de San Diego, CA, et pour vivre une expérience incroyable à Scripps Ranch ! Traditionnellement appelée Yakiniku, cette adresse de barbecue japonais est réputée pour ses viandes délicieuses et fraîches (jamais congelées), de haute qualité ! Dégustez une bière bien fraîche pendant que vous faites griller votre propre viande. Le happy hour vous fera bénéficier des meilleures offres sur la nourriture et les boissons, alors détendez-vous et commencez la soirée avec nous.
From tranditional sushi, to Asian fusion dishes; delicious bento to gourmet homemade dessert, we got them all here for you.My greatest joy comes from finding the highest quality ingredients and creating the taste i imagine for each fish, whether it be raw, salted with seaweed, or pickled and fermented with vinegar; it all depends on what is best for that individual piece.Our executive chef and owner Gary devotes his passion and skill to provide delicious, authertic sushi and Japanese cultural food, in order to warm people's hearts worldwide
Hunsakers is moving forward to COLLETTE'S! COLLETTE is a name that I love. It has been in my family for generations. It means "Victory of the People". The perfect embodiment of my intentions to collaborate with local farmers to do food well for the community that I am thrilled to be a part of. The owner, chef and location remain the same with a reimagined notion of fine dining: COLLABORATIVE COLLECTIVE CUISINEJoin us for date nights, special occasions with family and friends, and on evenings when you would rather open a menu instead of the refrigerator. We would love to cook for you.We are in this together, this is OUR victory!Thank you for dining with us soon and often ~ Jeannette & Chef HunsakerJoin us for the unveiling of COLLETTE'S ~ by invitation only and you are invited!Wednesday October 9th 6:00 seating Thursday, October 10th 6:00 seatingFriday, October 11th 5:30 or 8:00 seatingSaturday, October 12th 5:30 or 8:00 seatingReserve today, make history with us!
Véritable steakhouse américain, le Black Angus Steakhouse a bâti sa réputation sur les délicieux steaks et autres plats à base de viande qu'il propose. Ses chefs sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus soigneusement maturés, fraîchement découpés chaque jour et grillés à la flamme nue.
Vous pourrez également savourer une large gamme de fruits de mer, des travers de porc frais et des côtes de bœuf lentement grillées. Le Black Angus Steakhouse propose des ingrédients de qualité supérieure, un service chaleureux et une excellente cuisine. Plus qu'une tradition, c'est une passion qui anime ce restaurant au quotidien.
Une gamme complète de mets naturellement sans gluten est en outre disponible. Pour en profiter, veuillez demander la carte sans gluten.