Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Bayside

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

29 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Masaaki
4.8
Exceptionnel(165)
Prix : cher
• Japonaise • Bayside
Réservé 20 fois aujourd'hui
Dear customers:Starting from 03/01/2024, we will be adjusting our Omakase pricing as following:Omakase Bar seating: $98 per person will be 15 courses, $138 per person will be 18 courses.Table Tasting Menu (not on bar): $88 per person will be 15 courses.Our Omakase reservation is available for four rounds each day: 1pm/5pm/6:30pm/8pm,each round will be one hour and half.If you want to reserve an Omakase bar seating, please go to the "experience" section and select the time slots that you would like to reserve (1pm/5pm/6:30pm/8pm),which will be the only reservation for our Omakase bar seating.All other reservations will be for our regular dine in table/ regular table Omakase tasting menu. Please double check before making reservations.We will be communicating through SMS and/or e-mail with customers about their opentable reservation, so please make sure that either the phone number or the e-mail address is correct when you make the reservation.Masaaki management team.
Photo du restaurant Sushi Noz
5.0
Exceptionnel(4)
Prix : très cher
• Sushi • Upper East Side
Réservé 6 fois aujourd'hui
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Photo du restaurant Flex Mussels - UES
4.7
Exceptionnel(2764)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Upper East Side
Réservé 38 fois aujourd'hui
importateurs directs de moules de l'Île-du-Prince-Édouard et des huîtres qui goûtent comme la mer. Promotions Happy Hour tous les soirs de la semaine au bar et comptoir seulement. Pas de partage possible. 17h30 à 19h du lundi au vendredi de 17h00 à 19h samedi et dimanche
Photo du restaurant Il Mulino New York - Long Island
4.7
Exceptionnel(1498)
Prix : très cher
• Italienne • Roslyn
Réservé 34 fois aujourd'hui
Niché entre les rues animées de Manhattan et du cadre de plage typique des Hamptons, le Il Mulino New York's Long Island est la définition même de la cuisine italienne classique. Dégustez des plats élégamment préparés et servis de façon impeccable.
Photo du restaurant ITA Kitchen - Garden City
4.5
Génial(641)
Prix : raisonnable
• Italienne • Garden City
Réservé 34 fois aujourd'hui
I•T•A Kitchen is our version of innovative Italian American Cuisine. Located in Garden City South.
Photo du restaurant Blue Mezze Bar
4.6
Exceptionnel(599)
Prix : très cher
• Méditerranée • Upper East Side
Réservé 33 fois aujourd'hui
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
Photo du restaurant Mission Ceviche Upper East Side
4.7
Exceptionnel(111)
Prix : cher
• Péruvienne • Upper East Side
Réservé 17 fois aujourd'hui
Mission Ceviche was created with the purpose of connecting the diverse people of New York City through the unique lens of Peruvian cuisine. Led by Chef José Luis Chavez & Brice Mastroluca, Mission Ceviche combines traditional flavors with modern techniques and unexpected twists to create an exciting menu that is just as healthy as it is flavorful.To inquire about reservations of 7 or more guests, please visit https://missionceviche.tripleseat.com/party_request/26027 to fill out our event inquiry form. Alternatively, you can also reach out to our restaurant directly by calling 212-650-0014.
Photo du restaurant Novita Wine Bar Trattoria - Garden City
4.6
Exceptionnel(2210)
Prix : cher
• Italienne • Garden City
Réservé 41 fois aujourd'hui
Situé au cœur du village de Garden City, le Novita Wine Bar Trattoria est le premier établissement à Long Island à servir 100 vins du monde au verre grâce à son système ultramoderne de conservation du vin. Ce système à température contrôlée numériquement est le plus grand sur la côte Est. Au Novita Wine Bar Trattoria, vous profiterez de la plus unique expérience culinaire et de vins. La cuisine du Novita sert le dîner, le souper et des collations jusque tard dans la nuit.
Photo du restaurant Maya - New York
4.7
Exceptionnel(2460)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Upper East Side
Réservé 48 fois aujourd'hui
Au Maya, le premier restaurant emblématique du chef Richard Sandoval propose son mélange de renommée internationale d'ingrédients mexicains authentiques et de techniques culinaires innovantes. Les Margaritas faites à la main et la sélection de plus de 100 tequilas se marient à merveille aux plats savoureux. L'art mexicain complète l'expérience culinaire de Maya. "Père de la cuisine mexicaine moderne" Financial Times "La nourriture à Maya est différent de tout ce qui est servi à New York" New York Times - Deux étoiles "Maya définit pratiquement l'élégance décontractée ... Menu Maya se lit comme une lettre d'amour au Mexique" Guide Michelin "Le gouvernement du Mexique devrait faire de Richard Sandoval un ambassadeur" New York Magazine
Photo du restaurant AG Steakhouse
4.7
Exceptionnel(97)
Prix : cher
• Grillade • Westbury
Réservé 16 fois aujourd'hui
With 20 years of experience cooking in the finest restaurants, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. We know that you want dining out to be more than just a meal. From the moment you arrive, we work to ensure you have that memorable experience.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable