Experiences offered during our normal hours of operation are always in addition to standard reservations and can be accessed by selecting your desired dining time.Created by Tom Colicchio and located in Garden City, Long Island. Small Batch offers rustic - yet approachable - casual American dining and warm, inviting hospitality. Enjoy our all-day menu (served 7 days/week starting at 12pm), for weekend brunch (Sat & Sun 1130am-3pm), or Happy Hour Mon-Fri (from 5pm-7pm). Our new Early Batch dinner menu offers three courses for $42/person and is available during our earliest dinner reservations (4:00pm - 5:30pm) every Mon-Fri.Takeout is available through our website https://www.smallbatchrestaurant.com & local delivery is powered by Caviar.
Seasons 52 est un grill et bar à vin qui offre un menu adapté aux saisons et inspiré par les produits qu'offrent les fermiers locaux. Seasons 52 utilise des ingrédients au top de leur fraîcheur et des techniques de cuisine rustiques, comme le four en briques et les grillades à feu ouvert sur du bois de chêne et de mesquite pour faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est jumelé avec une carte de plus de 100 vins internationaux en constante évolution, avec 52 vins disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées le week-end.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, Seasons 52 est le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Nous proposons également la table du chef pour les petits groupes ou des évènements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez le site internet à l'adresse suivante www.Seasons52.com
We are committed to offering you the finest ingredients while honoring the authentic essence of traditional cuisine. At BLUE WATERS, we strictly adhere to a model code that prioritizes the use of premium extra virgin olive oil and fresh ingredients. We extend a warm welcome to you and express our gratitude for choosing to dine with us.Our chefs are passionate artisans, meticulously crafting each meal with love and precision to ensure every bite is a delightful journey for your taste buds. Whether you're savoring a classic favorite or exploring a new culinary adventure, you'll find that every dish at BLUE WATERS is a celebration of flavor and tradition.As you dine with us, we invite you to relax and enjoy the harmonious blend of tradition and innovation that defines BLUE WATERS. Thank you for being a part of our story, and we look forward to serving you an unforgettable meal. Bon appétit!For parties larger than 7 guests, please contact the restaurant for accommodations. Thank you.