Tosca is a contemporary restaurant that serves both old school and modern seasonally inspired Italian and French influenced cuisine. Owner-chef Kevin Cousin and Sous Chef Rebecca Bates supervises a creative menu dominated by a nice range of Italian dishes and seafood entrees. All desserts and Pastas are freshly crafted.Visit for dinner and enjoy a savory dish of pan-seared salmon, or order the Bolognese alla Tosca for an appealing pasta dish that takes you to Bologna Italy.Fresh cuts of meat such as Black Garlic Sirloin or Today's Special .Finish off with a classic Vanilla bean Crème Brûlée.Or our famous Salted-Caramel ice cream.Tosca also boasts a nicely stocked bar and an outdoor patio that provides a scenic dining option during the warmer months.Craft seasonal Cocktails,New Specials daily and weekly . The restaurant’s casual and upscale vibe and intimate ambiance provides a welcoming backdrop for a spur-of-the moment dinner or a romantic date. Reservations encouraged.
Détenu et géré par le chef, le Lattitude est devenu l'endroit à ne pas manquer avec son ambiance de Boston/San Francisco. Les réservations sont fortement recommandées. Le chef de cuisine Jeffrey Daigneau développe la notion de repas décontracté à un tout autre niveau grâce à son menu unique qui change continuellement et son concept « de la ferme à la table ». De plus le restaurant est situé dans un cadre rustique et charmant. Vous disposerez d'un choix de menu exceptionnel allant des choux de Bruxelles frits et des pétoncles fraîches à la paella traditionnelle espagnole aux fruits de mer; dégustez aussi une grande carte des vins allant du pinot gris au malbec ainsi qu'une variété de martinis de spécialité. Le Lattitude éveille parfaitement tous vos sens, vous laissant avec une expérience culinaire mémorable et durable.