Where guests become friends..With lovely prepared dishes from traditional recipes to fine classics and specialties with a touch of international culinary inspiration.We serve simple tasty home-style cuisine with hearty goulash, dumpling specialties, Kässpätzle and a savoury snack plate as well as a sweet finish with a selection of traditional Alpine desserts like Marillenknödel, Dampfnudeln, Palatschinken or apple strudel.For families and get-togethers with friends try our Walliser tomato fondue at long, comfy family tables and for our little one's we offer a special kid's menu.Warmth, hospitality and enjoying life - Welcome to Alpenrose!For GONDOLA Reservations please book through Alpenrose Gondola Experience.
Le chef reconnu Nobu Matsuhisa, en collaboration avec Nobuko Kang, a créé cet établissement exquis où le sushi est une forme d'art et les clients sont traités aux petits soins, comme s'ils étaient des stars. Situé dans le bâtiment Solaris au cœur du Vail Village, ce restaurant au design moderne est cool et urbain jusqu'au énième degré. Les gens débarquent des pistes pour se détendre et prendre un repas proposant une délicieuse cuisine créative. Essayez leur omakase - le choix du chef au menu du jour pour goûter ce qu'il y a de plus frais et intéressant. Les autres favoris du menu régulier sont le loup de mer chilien, les truffes noires fraîches ou la morue noire marinée au miso sucré.
Nestled in the Vail Village, this sophisticated sushi and Japanese restaurant offers an intimate and fun dining experience. This upbeat, chic restaurant focuses on fresh fish and a variety of specialty cocktails.
Just steps from the Eagle Bahn Gondola, in the Arrabelle within Lionshead Village, the Tavern has a creative and delicious array of lunch and dinner selections. Try our quick service walk up bar with dining on the square and gastropub cuisine, or enjoy a reservations only a la carte dining experience on the mountain side and patio.A food style inspired by contemporary American culinary sensibilities, the Tavern culinary team delivers a global artisan “craft” riff on fusion cuisine along with an eclectic wine list, microbrews and craft cocktails to complement any occasion.An outdoor patio with breathtaking mountain views, the Tavern is the perfect spot after a day on the mountain! For a full list of all allergens in our menu follow the link: flowcode.com/p/fK2ZWVEB6?fc=0
Le Mirabelle est un boutique restaurant situé dans la vallée de Vail. Il s'agirait peut-être de la première maison de Beaver Creek. Le chef exécutif Daniel Joly vous accueille dans ce lieu unique et romantique. Pour sa cuisine originale et contemporaine, il utilise les meilleurs ingrédients naturels et biologiques. Le chef Joly est très fier de son travail. Si vous lui demandez ce qui lui donne le plus de satisfaction de toutes ses récompenses et ses réussites, il vous répondra simplement que les prix et la reconnaissance par ses pairs sont certes importants, mais ce qui l'importe le plus c'est que le client puisse vivre une expérience culinaire inoubliable.
Le Ristorante Ti Amo a ouvert ses portes en 1995 sur Eagle-Vail, à mi-chemin entre les rues Vail et Beaver. Il met en vedette une cuisine italienne authentique du Nord, servie dans une ambiance qui évoque l'Italie. Le code vestimentaire est décontracté et les prix sont justes. Le Ti Amo présente des plats tels que la Pasta Fritta, l'Insalata Griglia, le Petti di Pollo alle Fragole et le risotto Pescatore. Il est reconnu, tant par les gens de la région que par les touristes, comme l'un des meilleurs restaurants de la vallée. C'est littéralement un incontournable.
VIN48 offers an ever-changing rustic American menu to satisfy discriminating palates with small and large plates featuring local organic ingredients. Chef McCaw's food is complemented by our eclectic, carefully chosen wine list. An Enomatic preservation system allows us to present over 40 wines by the glass and half glass. We also serve hand-crafted cocktails and beer from our full bar.
OUR INSPIRATIONStoke & Rye by Chef Richard Sandoval is a modern American grill with a menu reflecting both the Colorado landscape and Chef Sandoval’s creative stylings. Dishes are genuine, time-honored, and traditional -- slow roasting in wood embers, braising, preserving, and smoking techniques bring the true flavors of America's great foods. Grilled steaks, flamed tomahawk, hand-cut steaks and chops, shucked oysters, house-smoked line caught Colorado trout and more comprise the menu highlights.OUR BACKDROPLocated inside the Vail Valley’s award-winning Westin Riverfront, the spacious Stoke & Rye dining room is bright and airy, embracing the natural beauty of the Rocky Mountains with colorful fabrics, earthy textures, rustic mixed metal design elements and botanicals. Guests can enjoy unmatched views of Beaver Creek Mountain and the Eagle River on Stoke & Rye’s expansive patio, which offers multiple fire pits and a full-service outdoor bar.
Agave crafts Mexican food for all tastes--- from your simple tacos & enchiladas-- to ceviche & cheese dip----Fajitas & Moles--to chiile crusted fish & Tenderloin we have kids menus-- gluten free items -- and vegetarian and vegan selections