"Welcome to Tap & Bitters, a vibrant New Orleans-inspired restaurant that unleashes a culinary storm of Cajun & Creole flavors. Quench your thirst with huge selection of locally-brewed beers on tap and a variety soul-shaking craft cocktails Step into a lively atmosphere and take in the soulful ambiance of the Big Easy. The menu rebels against the norm, featuring daring creations like fiery Cajun broiled oysters, XO noodles, blackened Mahi Mahi tacos, and the chef's perfect Jambalaya that will ignite your taste buds. Tap & Bitters is your sanctuary for rule-breaking cuisine and libations, where the spirit of New Orleans is alive and well. Join us if you dare!
Veuillez contacter le restaurant si vous souhaitez découvrir l'expérience culinaire BMF (menu dégustation).
Le domaine Natirar, un site de près de 5 hectares installé sur les hauteurs de Peapack, abrite le Ninety Acres Culinary Center qui se compose d'un restaurant de la ferme à la table, d'un bar-salon, d'une école de cuisine et d'événements culinaires. De formidables et exceptionnels menus à base de produits de la ferme du domaine sont proposés. Le restaurant ainsi que les installations de fêtes privées définissent ce qu'une expérience culinaire de qualité devrait et doit être. Un menu à la carte est servi dans les salles à manger, un menu de bar léger est accessible au bar et dans les coins salon tandis que l'expérience « Bring Me Food » (BMF), un concept de menu dégustation, est exclusivement proposée dans le coin repas.
Rénové en 2014, cet emplacement historique de Basking Ridge offre son hospitalité à la communauté depuis les années 1860. Axé sur une cuisine exceptionnelle, une carte des vins de valeur et un service gracieux, Washington House accueille des invités pour des repas décontractés dans sa taverne ou les invite à profiter de l’une des trois salles à manger charmantes ou à l’extérieur sur le patio. Washington House Restaurant est un lieu de rassemblement pour la communauté locale, ainsi qu’une destination culinaire.
Felina Summit extends the legacy of Felina Ridgewood and Felina Steak in Jersey City. Guests can indulge in elevated Italian comfort food prepared with modern techniques, showcased in a large scale open kitchen adorned with terrazzo and mosaic marble detailing. A floating kitchen hood adds a contemporary touch, while the restaurant’s grandeur dining room features a fireplace, a 60-seat bar featuring five signature negronis on tap, and a step-down dining area that enhances its inviting ambiance.
L'Osteria Morini, fondée en 2010 dans le quartier de Soho à New York, est en fait le rêve devenu réalité du chef Michael White, soit celui d'apporter la cuisine réconfortante et l'esprit convivial de la région italienne d''Émilie-Romagne aux États-Unis. Après s'être établis à Soho, dans le centre de Manhattan, ils ont pensé qu'il était temps de partager tout cet amour avec le Garden State. Le chef Michael White et le Groupe Altamarea ont toujours pris l'engagement d'apporter une nourriture de qualité supérieure de New York au New Jersey. Cet engagement a été réaffirmé en amenant le très acclamé restaurant de Soho, l'Osteria Morini, à Bernardsville, au New Jersey.
The idea of master chef Filippo Russo is to bring the Italian culture of gastronomy to Somerville, New Jersey. Through his philosophy, Da Filippo's Ristorante is recognized by European patrons spanning as far east as Japan and Singapore. With his profound knowledge in the culinary field Filippo Russo is able to present a level of authenticity through his dishes, replicating his mother's recipes as...well as the environment Filippo was exposed to in Sicily.Over the years Da Filippo's Ristorante received numerous reviews from the New York Times, New Jersey Monthly Magazine and Zagat survey, The Star-Ledger and The American Academy of Restaurant and Hospitality Sciences. The most honorable recognition presentated to Filippo Russo is the Luigi Veronelli Award of Northern American fine Italian dining and Ignazio Miceli from Regaleali Winery Sicily. When guests arrive at Da Filippo Ristorante they are welcomed with European hospitality while finding themselves in a rustic ambiance
## Twenty/20 Taphouse: Where Craft Beer Meets Elevated Pub Fare
Step into Twenty/20 Taphouse and discover a haven for craft beer enthusiasts and foodies alike. This upscale gastropub boasts over 40 carefully curated craft beers, with a spotlight on the finest brews from New Jersey's thriving craft beer scene.
The expansive space features a stunning 360-degree bar, inviting you to gather with friends and enjoy the vibrant atmosphere. Settle into cozy booths or communal seating, and let the warm, rustic-industrial ambiance wash over you.
Twenty/20's menu is a culinary journey, featuring locally inspired dishes crafted with fresh, high-quality ingredients. From elevated pub classics with a modern twist to trendy comfort food and vegetarian options, there's something to tantalize every taste bud.
Indulge in juicy burgers, crisp salads, creative entrees, and mouthwatering pizzas, all prepared in-house by our talented chefs. Don't forget to pair your meal with a hand-crafted cocktail or a perfectly poured craft beer.
Whether you're catching the big game on our HD TVs, enjoying a lively night out with friends, or simply seeking a delicious meal in a welcoming environment,