Located in the Historic Pearl, Ladino is a modern Mediterranean grill house celebrating all the cultures and cuisines of the Mediterranean region. Ladino features fresh-made pita from a wood-burning oven, an abundance of dips and small plates, and entrees from the 'mangal' - regional specialties cooked on a live-fire, charcoal grill. Desserts are inspired by the sweet and savory staples of the region with a modern touch, and the beverage program highlights the area's wines and spirits.
Join us for dinner, as we showcase the bounty of Texas. This ever-changing menu will highlight the best of the season and work closely to reflect the treasures within the market. Isidore will have a robust wine list and intimate décor, making it the perfect space to celebrate.
THE FLAVORS OF SONORACelebrating the food pathways of the Sonoran region, Mezquite offers grilled meats, flour tortillas and delicious cocktails. This vibrant space is perfect for gathering with friends and reveling in the end of a work week. Open for lunch and dinner, you won’t want to leave.
Se réunir pour déguster une excellente nourriture à votre endroit préféré est une tradition américaine. Pour le souper, le chef John Brand vous propose une cuisine simple et créative, guidée par le goût, les saisons et ce qui est fait pour être apprécié entre amis. Sur le bord de la rivière San Antonio, le restaurant Supper vous accueille en partie sur des tables de fermes et des tables bistrots. Utilisant la signature première du Midwest, le menu est agrémenté des habitudes alimentaires multiculturels du sud du Texas et enrichi grâce à la générosité des producteurs, et ce, tout au long de l'année.
Brasserie Mon Chou Chou is a vibrant place, bustling with energy and celebrated food prepared in a French style, with free-flowing drinks and people connecting over the every day and the special.
We feature quintessential French comfort food that showcases simple, earthy, flavorful dishes from regions throughout France.
Brasserie Mon Chou Chou is located in the Pearl district near the entrance of the hotel Emma at 312 Pearl Parkway Building 2, Suite 2104, in the space formerly occupied by The Culinary Institute of America's Nao.
"Mon Chou Chou" is an affectionate French nickname given to a person who is special to you. Usually a person of unmatched care, love, and beauty who makes your world "go round".
COOKING WITH FIRE, SOUTH TEXAS STYLE
Carriqui celebrates the South Texas tradition of drawing flavor from fire. Inspired by the flight path of our namesake bird, our menus feature regional favorites from the Rio Grande Valley, Texas coast, and the Hill Country. Nearly every dish is touched by the glowing embers of our custom-forged pits, smoker, or grill, all fueled by native wood. Along with housemade tortillas, cold margaritas, and warm hospitality, each meal is an opportunity to experience the vibrant food and spirit of our South Texas culture.
Situé dans la Tower of the Americas, le symbole historique de San Antonio depuis 1968, le Chart House est légendaire pour ses fruits de mer de première qualité, ses succulents steaks et ses desserts décadents. Profitez d'une cuisine formidable, de vues spectaculaires et d'un service exceptionnel, tout en admirant la ville depuis les hauteurs. Un cocktail dans le décor sophistiqué du Bar 601 saura vous détendre.
Pour vous rendre, prenez la route 281 direction sud (l'Interstate 37 Sud), sortie 140B (Cesar Chavez). Tournez à droite aux feux de circulation, puis tournez à droite dans le stationnement de la Tower of the Americas.
Du centre-ville : par la rue East Market, tournez à droite sur la rue Alamo, puis tournez à gauche sur Cesar Chavez, puis à gauche dans le stationnement.
En provenance de l'Interstate 10E, prenez la sortie 155B (Cesar Chavez).Continuez tout droit aux feux de circulation de la rue Alamo, puis tournez à gauche dans le stationnement.
En provenance de l'Interstate 10W, prenez la sortie 574 (Interstate 37/35, 281N), puis la sortie 140B (Cesar Chavez). Tournez à gauche aux feux de circulation, passez sous le viaduc et continuez aux feux de circulation, puis tournez à droite dans le stationnement.
Embrace the unique and step into the old school at Dean’s Steak & Seafood. Adapted into a historic 19th-century schoolhouse, this classic steakhouse and bar offers an elevated menu of prime steaks, A5 Japanese and Texas wagyu, and top-quality seafood. Simply put, this one-of-a-kind steakhouse is unlike anything else in the city.If you're looking for an elevated bar experience, visit The Study at Dean's. This intimate speakeasy bar is a cocktail aficionado’s haven, ideal for those who appreciate higher touch ingredients, presentation, and ambiance. Linger over high-end cocktails and small bites in a charming atmosphere with raised banquettes, brass details, and a dedicated outdoor patio shaded under century-old live oak trees - this is the educated choice for a place to connect and unwind.
Nineteen Hyaku is the newest concept from Carpenter Carpenter Hospitality located in the newly built Jefferson Bank Building. Enjoy a variety of items curated by our talented chefs that’s aimed to please any palate. Sushi Rolls, Tx Wagyu Steak over a live fire, Nigiri & Sashimi elegantly cut, craft cocktails with fresh ingredients, and a Sake list to compliment each unique flavor is awaiting you at Nineteen Hyaku. We hope to serve you soon!Reservations are strongly encouraged, but not required. The bar is always open for walk-in dining.Valet is located on the Grayson side of the building with a separate fee taken at the Valet stand.Covered Parking is available in the Jefferson Bank Building. Validation is not available. Parking in the garage is free for the first 30 minutes with charges beginning after the 30 minute mark. Street Parking is also available in the area, please park to your discretion.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Centre-ville
Réservé 46 fois aujourd'hui
Boiler House Texas Grill & Wine Garden est un restaurant authentique du Texas. Situé dans le complexe historique de Pearl Brewery sur la San Antonio River Walk, ce restaurant centré sur le vin occupe l'ancienne « chaufferie » qui équipait la brasserie adjacente. Le menu se concentre sur des grillades de fermes et les marchés locaux, en mettant l'accent sur la cuisine « des ranchs du Texas ». Ces délices sont jumelés avec des vins extraordinaires provenant de partout dans le monde (tous disponibles par le verre, en bouteille et à emporter). Vous pourrez profiter d’un bar complet, d’une musique live et d’une ambiance décontractée et trépidante. La liste unique de vins possède certains des meilleurs prix de la région. Le restaurant comprend plusieurs salles à manger privées appropriées pour des réceptions privées ou d'entreprises et un patio extérieur où vous pourrez profiter de repas en plein air. Un service traiteur est disponible à l’endroit de votre choix.