For over 29 years, a unique blend of three visionary men, four successful restaurants, and an enduring friendship has fueled the growth of an impressive array of dining destinations, both in Toronto and beyond. From The Substance Food Group comes Rusty's @ Blue, offering a fast, friendly, and eclectic menu designed to delight every palate.Born and forged in the fire of Competition BBQ, Executive Chef Stephen Perrin, whose culinary training is steeped in the traditions of fine dining, is renowned for showcasing his award-winning barbecue expertise across North America. His extensive list of accolades firmly establishes him as a Canadian barbecue virtuoso, and he brings his culinary prowess to create an enticing menu that caters to a diverse range of tastes.In addition to our exceptional offerings, Rusty's @ Blue also proudly presents an extensive selection of vegan and vegetarian dishes, ensuring that all diners can savor the diverse and flavorful experience that defines our menu.
Le restaurant original The Pottery Restaurant du complexe Blue Mountain Resort a connu de nombreux changements au fil des ans. Récemment, sa salle à manger a été entièrement rénovée, s'alliant mieux avc les menus intéressants d'inspiration locale que le chef Brad Hutchinson et son équipe créent tout au long de l'année. Le Pottery plaira à tout le monde avec son atmosphère détendue et décontractée. Que vous soyez à la recherche d'une table tranquille pour deux autour de notre cheminée, ou d'un lieu pour une grande réunion entre amis et famille, ceci est l'endroit idéal ! Notre table de récolte artisanale peut accueillir jusqu'à douze personnes et est l'espace idéal pour déguster d'excellents plats accompagnés d'un grand vin.