Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Le Charlie Gitto's 'On the Hill' est le lieu de restauration traditionnel de St. Louis depuis plus de 25 ans. Le restaurant propose un menu de plats italiens, comprenant des pâtes, des plats de résistance au veau et au poulet, ainsi que de délicieux steaks et spécialités de fruits de mer.
Frida’s and Bonito Bar serve bold, scratch-made dishes like braised short ribs, award-winning burgers, and fresh juice margaritas. Our sleek, intimate space features carrara marble tables, flattering low lighting and a gold-ceiling bar—the perfect setting to dine in style. Recently voted Best Chef 2024 by the St. Louis Post-Dispatch, Chef Natasha Kwan crafts every dish with precision and passion. Located just north of Clayton, Frida’s blends sophistication, exceptional flavors and a setting made for those who appreciate the finer things.
Lorenzo vous fait voyager dans le nord de l’Italie afin d’y savourer les plats traditionnels tout en y apportant une touche contemporaine. Notre menu respecte la tradition et vous offre des recettes plus récentes que vous ne trouverez pas dans le quartier The Hill. Invitez votre palais à venir découvrir nos spécialités maison : les gnocchis et les risottos; ou notre plat de prédilection : l’osso bucco braisé; nos clients vous recommanderont l’indémodable poulet spedini; chaque membre de notre personnel vous apportera sa recommendation : le flétan poché d’Alaska ou le picatta de veau
Chez Lorenzo l’atmosphère est chic et décontractée. Vous pouvez venir pour un repas d’affaires ou pour un moment en famille.
Nous vous proposons deux belles salles privées, la Boardroom, qui peut accueillir jusqu'à 14 invités ou The Chefs Table qui peut accueillir jusqu'à 8 invités. Vous pouvez profiter de notre terrasse lors d’une belle journée et savourer l'un des grands vins italiens choisi sur notre carte. Le personnel vous accueillera avec plaisir et professionnalisme, quel que soit le jour ou le moment de votre visite. Nous sommes impatients de vous faire découvrir les secrets de la Trattoria de Lorenzo.
La famille restauratrice Syberg de St. Louis et le restaurant The Pear Tree de Macon, Missouri, qui comptent ensemble plus de 100 années d'expérience culinaire, se sont unis pour créer le Twisted Tree Steakhouse à St. Louis, Missouri. Le Twisted Tree propose une expérience culinaire de steakhouse dans un restaurant rustique récemment restauré avec un bar, une salle à manger privée et une terrasse, le tout dans un cadre confortable et détendu. Dégustez du bifteck maturé de premièe qualité, des cocktails parfaits et une variété impressionnante de fruits de mer, y compris la queue de homard importée enrobée.
The Broadway Oyster Bar is a locally owned and operated establishment and has been for over 35 years. The Oyster Bar is widely regarded as the premier New Orleans' style restaurant, bar and music venue in the Midwest.
BOB, as it is affectionately known by its many fans and friends, is housed in a building that was built in the mid 1840's and is one of the oldest buildings still in daily use within the city of St. Louis. During its colorful history, our building has had many functions including a family home, a boarding house, a Chinese laundry, a record store and a bordello to name a few. These walls have heard and seen it all.
Some people feel that the building is haunted by spirits who, occasionally late at night, play good hearted jokes on the staff such as doors suddenly opening or closing or lights going on or off as if by magic. Then again, it just could be because the building is over 170 years old. However, our historic building has just gone through a renovation so we now have two outdoor patios that are covered and heated during cold or rainy weather and an expanded kitchen to better serve you.
Our food has won numerous awards and readers' polls for excellence and features some of the most sustainable seafood available such as fresh Gulf and Blue Point oysters, Louisiana crawfish and shrimp, Prince Edward Island mussels, scallops and crabs. Our Cajun and Creole dishes are our versions of many of the traditional Louisiana favorites. If you love New Orleans, you will feel right at home at BOB.
BOB offers live music twice a day every night of the week except on Friday when we feature one act for the evening. We present the best local and national touring acts representing a variety of musical genres such as rock, reggae, bluegrass, blues, funk, R&B, roots, and jam, and weshowcase a wide variety of bands visiting from New Orleans. The live music is free up to 8 times per a week. However, for some of the more popular and well known acts, we do charge a cover which typically goes to the bands in order to keep attracting them to the BOB.
Broadway Oyster Bar has been referred to by many as a staple of St. Louis and was recently honored by the St. Louis Chapter of the Missouri Restaurant Association as the 2015 Restaurant of the Year. BOB is a great choice for a relaxing dinner, a celebratory party or an opportunity to dance to a great band. As well known food writer, the late Joe Pollack, once wrote, "There is, quite simply, nothing in St. Louis quite like the Broadway Oyster Bar". That line was written over 30 years ago, but it is as true today as it was then. Welcome to the Broadway Oyster Bar Family.
L'Eleven Eleven Mississippi allie la tradition culinaire de l'Ancien Monde et du Nouveau Monde pour vous proposer une cuisine signature de la Toscane et du nord de la Californie dans une atmosphère unique. Il vous accueille au cœur du beau quartier de Lafayette Square, dans un historique entrepôt en briques restauré. Réputé pour sa cuisine exceptionnelle et ses vins servis dans un style incomparable, l'Eleven Eleven Mississippi est devenu la destination culinaire la plus palpitante de Saint-Louis.
Situé à quelques minutes du centre-ville, il offre une atmosphère rustique et décontractée, mais chic et branchée. L'utilisation créative de l'espace est accentuée par une cuisine ouverte où le four en briques au bois de chêne occupe le devant de la scène, ainsi que par une cave à vins vitrée faisant également office de salle privée. Les éléments naturels tels que le bois franc, la brique et le cuivre, complétés par les deux cheminées situées dans la salle à manger principale et le lounge en mezzanine, créent une atmosphère chaleureuse et confortable pour toutes les occasions.
Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent
Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
C
Carla
Saint-Louis •1 avis
5.0
Y est allé·e le 31 août 2024
Excellent experience! One of our favorite restaurants, never disappoints!