Lorsque le premier Bascom est arrivé en Floride au début du siècle dernier pour aider Henry Flagler à construire le chemin de fer de Key West, il a apporté dans ses bagages son amour pour les côtelettes épaisses et les steaks saignants. Au cours de ses voyages, il a également découvert l'abondance des fruits de mer de Floride. Ce restaurant rassemble toutes ses recettes favorites dans un véritable Chophouse à l'américaine, qui rend hommage à l'appétit copieux de Bascom et à sa passion pour les bons steaks, les côtelettes et les fruits de mer frais. En son honneur, le Bascom's Chop House est un restaurant américaine confortable mais élégant. Son équipe est fière de proposer une carte de vins soigneusement élaborée, ainsi que du bœuf du Midwest américain, maturé à la perfection afin de vous garantir les steaks les plus tendres et savoureux que vous pourrez trouver, quel qu'en soit le prix. Fidèle à son nom, il propose également des côtelettes de veau, de porc et d'agneau découpées à la main et préparées parfaitement, ainsi qu'une vaste sélection de fruits de mer de la région fraîchement livrés du matin.
Thank you for choosing Doc Fords Jungle Terrace location! If you do not see your preferred reservation time available please give us a call, we would love to squeeze you in! 727-290-9578Our outdoor/water view table space is limited. While we will do our best to accommodate specific seating requests for our reservations, please know they are not always guaranteed. If you would prefer a specific seating location, you may be subject to a small wait even with a reservation. Dockage is available on a first come, first serve basis. For reservations larger than six, please call 727-290-9578. Any parties larger than 15 please email your inquiry to jtreservations@docfords.com. (Deposits may be held depending on number of party).
Indulge in culinary riches inspired by the fresh flavors of the Florida coast at Katch Bistro. Linger in a graceful oasis with artisan appeal and a sophisticated vibe. Enjoy dining al fresco overlooking the pool or slip into a cozy banquette. From flawless cocktails to sumptuous New American cuisine, every element is crafted with expert finesse.
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
The Story of the The Peacock and Juno is a tale where the goddess reassures her creatures that their talents were given to them with intention. The peacock with its plumage, the nightingale with his song, the eagle with its strength. Juno and the Peacock perfectly fits in without out theme of synchronicity and intention- The intention of every detail from decor and presentation, to each ingredient used and sourced, and most importantly, our flock of intentional and elegant hospitality.
Vous serez émerveillé par cet établissement où vous aurez l’option de dîner à l’intérieur et à l'extérieur le long de la promenade de plage et surplombant le bassin des yachts ainsi que les arbres de Banyan du Nord Straub Park. Le restaurant est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de fin de semaine. Le chef Tyson Grant est fier de vous servir de la viande provenant de Niman Ranch, du poisson du Golfe et des produits biologiques. Les récompenses reçues par cet établissement incluent le prix convoité Florida Trend Golden Spoon, l’Award of Excellence de Wine Spectator, le meilleur chef à Tampa Bay et le meilleur espace de plein air pour souper.