Celebrate the Atlantic’s bounteous “fruits de mer” from the coastsof Florida and the Caribbean, while basking in the sun-splashedPalm Beach lifestyle. Enjoy a selection of award winning local craftbeers at our oceanfront dining restaurant.Enjoy al fresco dining overlooking the azure waters of the Atlantic at Breeze Ocean Kitchen. The perfect oceanfront restaurant for locals, resort guests and groups to enjoy, Breeze promises stunning views and casual seaside fare in a relaxing setting.Join us every Sunday from 11:00am-3:00pm for our new "Brunch on The Rocks" with live rock music by Arturo Romay and our signature handmade margaritas on the rocks via the very first of its kind Tableside Margarita Cart experience. You can even "Rock the Bike" to make your own frozen margarita!
Le Prime Catch on the Waterfront est ouvert midi et soir.
Profitez des meilleurs fruits de mer avec vue sur l'Intracoastal Waterway.
Niché à côté du Woolbright Bridge.
Admirez les yachts qui passent, un cocktail à a main et votre plat de poisson favori devant vous.
Au Prime Catch, chaque table a un «Waterfront View» (vue sur la mer).
Depuis plus d'une décennie, le Prime Catch a servi les poissons les plus frais, du homard du Maine, de délicieux fruits de mer et des steaks provenant de fermes locales.
Grâce à son emplacement sur la plage, le Benny's On The Beach saura apaiser votre âme. Il est situé sur la jetée de Lake Worth. Le Benny's On The Beach est un petit bijou caché! La nourriture et les cocktails sont toujours délicieux et les portions très généreuses. Le chef Jeremy Hanlon, qu'on peut voir sur le Food Network, accompagné de la direction de l'établissement et de son personnel, travaillent fort pour que vous soyez totalement satisfaits de votre expérience. Le Benny's est un favori des habitants de la région et des touristes. N'attendez plus pour qu'il devienne votre favori à vous aussi!
Fresh Seafood & Cocktails in a Casual Atmosphere, with Inside & Outside Seating.Plenty of Dock Space for Boats.Outside & Inside Bar to watch the Boats sail by.Overlooking the Boynton Marina, with plenty of Fishing Boats, Yachts and marine activity.Banana Boat is a Landmark Anchor for Boynton Beach's Downtown nightlife.Family owned since 1978.
Discover true Italian hospitality in the heart of Boynton Beach – From old-world historic colors utilized throughout Baciami’s design to the finest quality ingredients. Baciami Italiano & Prime Steak transports guests to the traditional Italian table for an authentic tuscany diningexperience. Delight in our delicious offerings of house made pasta, organic chicken, daily caught seafood and Prime Steaks Complete your meal with Baciami's award winning tiramisu or Oreo cheesecake !The attention to detail goes well beyond the menu. Visitwww.baciamiitaliano for reservations and menus
By DONALD KIM
South Florida Sun-Sentinel
March 20, 2008
Chef Angelo Romano’s Paradiso restaurant exemplifies excellence. I initially felt a sense of hospitality on the phone when making a reservation; that hospitality was reinforced throughout the evening by the genuine warmth and confidence of the chef and staff. They are on top of their game and it shows.
The menu is a superlative exploration of the chef's Italian Riviera background. It relies heavily on locally caught seafood and light (almost simplistic) compositions that skillfully accent the flavors of the high quality ingredients…
Paradiso absolutely earned its stars. Not because of the meticulously clean and organized restaurant, nor the expert service, or even the amazing food and drink.
It is because all these aspects meshed together seamlessly, effortlessly and impeccably. Whereas some restaurants try to impress, Paradiso is simply impressive
Dining at The Ben is upscale and comfortably local, infused with inspiration, representing the social city center of West Palm and the time-honor spirit of sharing. For banquets or meeting breaks, work retreats or weddings, the options are endless.Fun is at the heart of it – local leaders meet at our stylish signature restaurant Proper Grit for appetizers or entrees with a side of innovation; business travelers find comfortable corners to loosen up over crafted cocktails, and groups gather at the rooftop bar Spruzzo to plan the next day’s agenda over uniquely crafted cocktails, micro-brewed beers and a wide variety of award-winning wines and spirits.
Le Cut 432 est un concept steakhouse et bar moderne, garantissant une rupture bienvenue par rapport à l'atmosphère conventionnelle et étouffante de style « men's club », typique d'un steakhouse classique.
Cette expérience culinaire est la plus récente développée par les fondateurs branchés du Modern Restaurant Group, Brandon Belluscio et Brian Albe. Le steakhouse Cut 432 assure une expérience culinaire moderne et avant-garde, avec un intérêt particulier pour le bœuf provenant des meilleurs ranchs du monde et pour les producteurs artisanaux. Le chef exécutif primé, Anthony Pizzo, a inventé des plats qui rehausseront et raviront chacun de vos sens.
Avec cette « expérience ultime », dans un cadre tendance inégalé qui vous permettra de voir et d'être vu, le Cut 432 plaira aux passionnés et passionnées de la nourriture sophistiquée.
Vous bénéficierez d'un service exceptionnel, d'un savoir-faire extraordinaire à côté des tables, ainsi que d'un grand choix de vins rares et millésimés, originaires de domaines viticoles sélectionnés et prestigieux.