L'Original Joe's constitue l'expérience culinaire classique par excellence de San Francisco. Le restaurant est installé dans un bâtiment ayant servi d'usine durant 75 ans. Il est situé au coeur de l'historique et majestueux North Beach et constitue un paradis pour les locaux, les touristes et les amateurs de bonne cuisine.
L'Original Joe's est le plus ancien de tous les restaurants de Joe dans le pays et a été le point de départ innovateur de ce qui est maintenant connu à l'échelle nationale comme le « Concept de Joe ». Avec ses boxs de cuir rouge signature, des cocktails légendaires savoureux et un célèbre menu italo-américain, Joe a vu le jour afin d'exprimer sa propre version de la cuisine nord-californienne et symbolise le meilleur de la cuisine réconfortante italo-américaine.
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
The Red Window that offers dinner, brunch, a Cocktail bar and an event space. Its menu is marked by innovation and intentionality, bringing a touch of modern European cuisine blends the vibrant flavors of Spanish tapas, the rich traditions of Italian cuisine, and the boldness of American culinary influences into a captivating dining experience to the San Francisco dining scene. The Red Window is distinguished by its remarkable Art and Décor, all meticulously crafted by the diligent work of local artists and designers. At the Red Window, dining is an immersive and positive experience that transcends the food on the plate. Whether indulging in brunch or dinner, guests are guaranteed an unparalleled and enjoyable experience.
• Réservation de tables avec bouteilles • Chinatown
Réservé 7 fois aujourd'hui
Serving Scotch-centric Cold Drinks, and featuring food from the Eight Tables by George Chen kitchen.*"The Six Best Cocktail Bars in San Francisco" – NEWSWEEK"25 Top-Shelf Cocktail Bars in San Francisco" – EaterSF"The best bars in San Francisco right now" – TimeOut San Francisco"The Bar Greatest Hits List" – The Infatuation*“It’s a pseudo-secret, just above the bustling scene at China Live, accessible via stairwell; black bats painted on the walls lead the way to the door. Inside is a swanky, Scotch-filled bar where the bartenders wear tuxedos, and the vibe is modern Shanghai with a dash of old school San Francisco. Drinks are heavy on the Scotch, and there are many to choose from, so don’t be shy.” – High-End Scotch Concoctions Headline the New Menu at Chinatown’s Cold Drinks Bar – EaterSF
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.
Cassava est un restaurant de quartier intime situé dans le Outer Richmond de San Francisco qui vous propose une cuisine californienne moderne.
Cet établissement vous sert le déjeuner de style café et le dîner les jours de la semaine, le brunch les week-ends et le souper 6 soirs par semaine.
Cassava accueille vos grandes réceptions et vous propose des forfaits gastronomiques privés. Pour plus de détails, veuillez consulter la page Private Dining de leur site Web, contactez-les par téléphone ou arrêtez les saluer.
Situé à North Beach, l'Ideale vous accueille pour un authentique séjour romain sans partir à l'autre bout du monde. Le guide gastronomique Zagat fait l'éloge en ces termes de ce restaurant italien : lumineux et coloré, l'Ideale est une version moderne de la trattoria romaine traditionnelle. Il est « festif et animé... la vera cucina italiana ». L'Ideale apporte une ambiance de Rome à North Beach depuis plus de 20 ans, avec son très célèbre chef Maurizio Bruschi. Maurizio est issu de quatre générations de chefs romains et a été formé avec amour par sa grand-mère, la Nonna Serafina. Tous les jours, vous savourerez des pâtes, des pains et une cuisine maison. Le guide Zagat 2015 a attribué la note 25 à l'Ideale pour sa nourriture et a écrit : « La cuisine italienne est leur affaire. Voici l'un des rares restaurants non touristiques de Nord Beach proposant d'excellentes pâtes et pizzas, un service chaleureux et une délicieuse expérience culinaire. » L'Ideale a remporté de nombreux prix : il apparaît entre autres dans la liste des « Meilleurs Restaurants Italiens en Amérique » du Zagat et a reçu le prix « Meilleures Pâtes de North Beach » par The Chronicle.
We are a sustainable water to table seafood restaurant, we believe eating eating seafood is a great way to boost your immune system while supporting many of fisherman and seafood farmers during this challenging time. California Fish Market only uses sustainable seafood that is either caught or farmed in a way that has less impact on the environment
Avec 62 années de clients fidèles, on ne peut pas se tromper. La House of Prime Rib est reconnaissante envers tous ses clients, employés et critiques (même s'ils ne sont pas toujours d'accord!). La seule façon de connaître la vérité, c'est d'aller les voir! Souvent imité, jamais égalé. L'établissement vous remercie d'avance.
"The food at Four Kings reads like a metaphor for growing up Chinese in America: you're never Chinese enough for people from China & Hong Kong, and you're not white enough to be American." -- from a recent diner.