Mano a Mano is a pasta and wine joint that celebrates classic preparations of traditional recipes. With a wine program focused on 100% Italian grapes that are comforting and familiar. The space is designed to create a cozy enriched environment with deep booths that you can tuck away, warm lighting and walnut paneling with retro lighting.Parking Tip: We offer MVP valet services Monday-Sunday! Sacramento, Kedzie Boulevard Pay to park parking lot along Linden Avenue Parking lot located behind Target Eat & Be Well!
Brunch: Sat & Sun 10am-4pm | Happy Hour Tues-Fri 4-6pmValet Parking $15"At La victoria, our mission is to transport you to the heart of Mexico's fiesta spiritthrough our authentic-home made Mexican street food.We're not just a taqueria, we're a destination where great food, electrifyingmusic and friendly service converge to create unforgettable experiences."THE MENU"Our vision is to redefine the Mexican dining experience, blending traditionalflavors with modern twists to create a unique culinary journey, La Victoria aspires to bemore than a restaurant; it's a sanctuary of joy and connection, where every nights isa fiesta waiting to unfold, by maintaining our commitment to quality, authenticity,and innovation, we aim to become the premier destination for anyone seeking torevel in the vibrant spirit of Mexico, here in the heart of our community".
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee. Contact reservations@elinaschicago.com for any additional inquiries.
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Gibsons Italia is built on a tradition & elegance that is relentless in the pursuit of the very best. Chef-driven tastes of Italy are paired with the superiority of Gibsons Steakhouse, creating a restaurant that makes the familiar, exceptional. Beautiful private dining and events spaces available.
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
Une cuisine moderne dans un tiki bar classique qui sert des cocktails inspirés, voilà ce qu'on retrouve dans ce restaurant! Vous devez être âgés de 21 ans ou plus pour entrer au Three Dots Chicago.
Le Colonial vous transporte dans un autre lieu et une autre époque, dépeignant parfaitement la beauté, la romance et l'esprit de la colonie d'Indochine française des années 1920. Il vivifiera vos sens avec sa décoration raffinée ainsi que son authentique et savoureuse cuisine vietnamienne. Il propose 2 ambiances uniques : la salle du 1er étage est ornée de persiennes, de chaises en rotin tissé, de palmiers en pot, de ventilateurs au plafond lents et de photos en noir et blanc de la vie à Saïgon au début du XXe siècle. Le lounge au niveau supérieur comprend un vaste bar en acajou bien approvisionné, de confortables canapés et tables à manger où savourer un repas légers, ainsi qu'une véranda pour se préserver du froid en hiver et de la chaleur en été. Servant des plats vietnamiens délicats et uniques, Le Colonial offre un cadre idéal pour se retrouver après le travail ou pour une soirée romantique en amoureux.