Welcome to Town House Kitchen + Drinks, a three-story haven for approachable comfort food, handcrafted cocktails, and fun, worldly wines. A casual American bistro located in the heart of New Rochelle's vibrant Arts & Culture District, we've carved out a space that fosters connection and creativity. Conversation flows as freely as our wine, and the space itself becomes a canvas for local and regional art exhibits as well as spirited performances.
Award - Winning 2024 Diner's Choice. Marcello's is a family style dining restaurant offering exceptional value to its guests throughout fresh dishes of Italian cuisine. Great for families friends and gatherings. Check out Pelham favorite spot for pizza, pasta(Gluten-free Options), beer, wine and cocktails. Everyone favorite happy hour specials - Monday to Friday 11-4pm offering 2 course pre fixe and drink specials.
the award winning team that brought you tredici, tredici STEAK and tredici NORTH proudly presents its fourth installment, tredici SOCIAL! A cozy contemporary of its three predecessors tredici SOCIAL is located in the picturesque village of Bronxville where Executive Chef Giuseppe Fanelli takes classic Italian dishes and puts his own creative spin on them, offering an inventive fare including handmade pastas, fresh seafood and fine steaks. Our bar program includes an extensive selection of wines by the glass and the bottle as well as one of Westchester’s most imaginative & innovative specialty cocktail list. Our dining room is accentuated by a zebra marble bar, red tile accent wall, classic tin ceiling and stainless steel light fixtures…like our cuisine, the design is a thoughtful examination which tantalizes the senses… We are open Tuesday – Sunday and we look forward to welcoming you!!!
Le restaurant NoMa Social et son chef Bill Rosenberg vous accueillent dans le Radisson Hotel. Il sert de nombreux tapas tels que l'halloumi cuit à la plancha avec de la confiture de figues, des oignons cipollini, et la hampe. Le menu du souper inclut notamment des pizzas au feu de bois, de la paella, du poulet scarpariello et des planches de charcuterie personnalisées. Le restaurant propose aussi un grand choix de vins et de bières, ainsi que des sangrias. Son menu alléchant pourra être dégusté dans une atmosphère chic, décontractée et confortable. Ouvert pour le dîner et le souper, le NoMa Social est apprécié par les gourmands de la région et aussi par les personnes séjournant à l'hôtel. Vous pourrez y savourer des plats du jour ainsi que des menus les week-ends jusqu'à tard le soir. Que vous soyez installés au bar, dans la salle à manger, ou sur l'un de nos canapés confortables, le délicieux menu saura satisfaire tous les goûts.
We are 100% dedicated GLUTEN FREE, paleo-friendly and use locally-sourced grass fed proteins, wild caught fish and seasonal vegetables to craft our med mex flavor profile. PopoJito offers convenient, inventive, healthy and delicious meals on-the-go or in our good vibes-only restaurant that can be enjoyed everyday!Westchester Magazines Best Gluten Free Restaurant
Aperti is serving appetizers, Pizza, mains, cheese and charcuterie boards, select wines, and cocktails. A very intimate, cozy spot Ideal for friends and family dining and private events!
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
The Cookery est une création du chef David DiBari. Confortablement situé à Dobbs Ferry, une des villes les plus pittoresques parmi celles qui longent la rivière dans Westchester, The Cookery puise sa créativité et sa quête inépuisable pour la bonne nourriture de l'énergie positive qui émane des clients locaux. Le menu italien néo-nostalgique reflète les valeurs du chef DiBari; aborder progressivement la simplicité.
L'escale est un restaurant clairement inspiré par la magnifique Provence et installé sur le front de mer de Greenwich, dans le Connecticut. Il propose un menu provençal créatif dans une atmosphère qui capte la chaleur du soleil, la brise de mer et les senteurs évocatrices du sud de la France.
Roberto Paciullo a ouvert son restaurant éponyme il y a presque 20 ans. Depuis, il est devenu un incontournable auprès des résidents du quartier et une destination pour ceux qui visitent cette zone connue sous le nom de Arthur Avenue. Roberto vous propose la nourriture de sa ville natale bien-aimée : Salerne, en Italie. Les plats changent chaque semaine et reflètent la créativité de Roberto pour apprêter les ingrédients locaux ; vous pourrez y déguster des mets tels que les pasta al cartoccio (pâtes en papillote) et l'éternel osso buco de veau, apprécié de tous.