Located on Park Road, Salt + Lime Mexican Cantina aims to bring the best Mexicancomfort food and a wonderful bar atmosphere. We look forward to serving you!
Opened in 1991, Max a Mia was named “Best New Restaurant” by Connecticut Magazine in its first year, and “top-grossing restaurant in its size” by Restaurant Hospitality. The restaurant is now in the good hands of Executive Chef Bob Peterson, who has brought an exciting new energy to the restaurant.Max A Mia is the quintessential Italian experience in the Greater Hartford area. It also continues to garner awards and accolades. Featuring a traditional Italian menu, it utilizes an authentic brick oven that produces stone pies with unmatched flavor. Traditional veal, pork and pasta dishes, as well as inventive risotto offerings, set the mood for desserts including tiramisu and white chocolate polenta cake.An extraordinary and comfortable 25-foot granite bar has elevated Max A Mia to the social place in the Farmington Valley. The dining room features wood and tile, warmly lit by custom fixtures to create a sophisticated and luxurious – yet friendly, family environm
Feng Asian Bistro est certainement un endroit où aller. Dès votre entrée, vous serez impressionnés par l'ambiance de l'endroit. Le menu vous suggère une grande sélection de sushis, sashimis, rouleaux, plateaux et plats principaux. Vous aurez certainement l'eau à la bouche dès le premier coup d’œil. Le "Foxy Lady", "l'Étalon italien," le rouleau Signature "Number 93" avec crabe à coquille molle frit, fromage parmesan, jalapeno, et caviar noir ne sont que quelques exemples de ce que vous retrouverez sur le menu. Avec son ambiance sophistiquée et haut de gamme, Feng est un restaurant typique que l'on retrouve à New York ou à Boston. Bref, une sortie rafraîchissante et qui sort de l'ordinaire vous attend!
Le da Capo - Avon apporte au Connecticut une recette de la Petite Italie des années 1900 : « une recette authentique de pizza de style New York à fine croûte ». Presque un siècle plus tard, le da Capo présente sa fameuse recette « Ancien Monde », avec une cuisine familiale classique et des plats de pâtes italiennes modernes.
Located in Downtown Hartford, Visitors love the Russell’s interior, which reminds them of an intimate getaway in a classic island hotel. “The Russell should feel like home,” says owner Hugh Russell, “I wanted to create a warm and cozy atmosphere.”Open for, happy hour, dinner, and special events with live entertainment, there’s always a memorable moment to be made at The Russell.