Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Dallas - Fort Worth

Meilleurs restaurants authentiques à Trinity Groves

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

77 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Saint Rocco's at Trinity Groves
4.2
Génial(1669)
Prix : cher
• Italienne • Trinity Groves
Réservé 13 fois aujourd'hui
Situé à Trinity Groves, St Rocco est un nouveau restaurant qui offre des spécialités de New-York et de la cuisine italienne.
Photo du restaurant Sum Dang Good Chinese
4.2
Génial(195)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Trinity Groves
Réservé 2 fois aujourd'hui
Sum Dang Good Chinese strives to provide a unique culinary experience by creating authentic, modern Chinese dishes served in a vibrant, hip atmosphere. Guests can enjoy entrees like fresh Hand-Pulled Noodles, Steamed Dumplings, Mongolian Beef, Spicy Sichuan Wontons, Pork Pan Fried Buns, and Kung Pao Chicken. Our unique spin, vibrant environment, upbeat 80's music, and delicious cocktails make this restaurant a soon-to-be hotspot for foodies everywhere!
Photo du restaurant The Mexican
4.7
Exceptionnel(980)
Prix : très cher
• Mexicaine • Design District
Réservé 100 fois aujourd'hui
We are craftsmen of Mexican food and drink, serving heritage recipes for beloved Mexican favorites from generations past, evolved through bold flavors, and made with the highest quality ingredients.
Photo du restaurant Restaurant Beatrice
4.4
Génial(356)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Oak Cliff / Bishop Arts
Réservé 6 fois aujourd'hui
James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
Photo du restaurant Dolce Riviera
4.5
Génial(1438)
Prix : cher
• Italienne • Uptown
Réservé 39 fois aujourd'hui
Le Dolce Riviera est le septième restaurant à ouvrir dans le quartier de Harwood à Dallas, au Texas. Il organise un délicieux dîner sur le thème de la truffe blanche le mardi 29 novembre à 19h30, accessible sur réservation. Pour obtenir davantage d'informations, veuillez consulter le site Internet suivant : www.dolceriviera.com/events
Photo du restaurant Carbone Vino
4.4
Génial(125)
Prix : très cher
• Italienne • Design District
Réservé 14 fois aujourd'hui
VINO is a nostalgic, yet elevated, Italian American concept from Major Food Group. Drawing from the essence of Carbone, VINO offers some of its most famous dishes, alongside Chef Mario Carbone’s signature pizza, handmade pasta, grand salumi boards, and an ever changing selection of seasonal dishes made daily with the finest ingredients. The incomparable wine collection, curated from around the world to accompany the menu, delivers both familiar and exceptional flavor pairings and moments to celebrate.
Photo du restaurant El Carlos Elegante
4.8
Exceptionnel(40)
Prix : cher
• Américaine • Free to Repurpose
Réservé 50 fois aujourd'hui
El Carlos Elegante is a Mexican-inspired eatery that is open for dinner service and showcases beloved Latin cooking traditions through the chef team’s talent and creativity. Patrons can enjoy large cuts of high-end, Argentinian-style wood-fired meats and fish, a stunning crudo selection, house-made tortillas, as well as traditional masa-based dishes relevant to the heart of Mexico. The restaurant also features a seasonal craft cocktail menu and a standout Mezcal program, as well as a global list of wines and champagnes.
Photo du restaurant Tei-An
4.9
Exceptionnel(16)
Prix : très cher
• Japonaise • Arts District
Réservé 13 fois aujourd'hui
Chef Teiichi Sakurai, well-known as the founder of Teppo (1995) and Tei Tei (1998), opened Tei-An in 2008 at One Arts Plaza. Chef Sakurai continues the pursuit of introducing authentic Japanese culinary culture to Dallas through ancient techniques and years of mastering the fragile and sophisticated soba noodle. Called "The crown jewel of Japanese dining in Dallas" by former Dallas Morning News restaurant critic Leslie Brenner, Tei-An continues to induct diners into the art of dining at a traditional, yet modern, Japanese soba noodle house.
Photo du restaurant Purepecha
4.9
Exceptionnel(161)
Prix : très cher
• Mexicaine • Deep Ellum
Réservé 8 fois aujourd'hui
Offering a 4 course tasting menu in the front dining room and a 7 course tasting menu in the communal chefs kitchen table. The menu showcases dishes of Michoacan, Mexico featuring both traditional and international ingredients, flair and flavors. Experience brought to you by chef Regino Rojas, multi time nominated chef for James Beard Award and numerous accolades all together. Purepecha was named Best Tasting Menu by D Magazine August 2024 issue, named Best Restaurant by D magazine December 2023 issue. Please contact us directly for groups up to 14 people. Due to the nature of the menu we are unable to accommodate vegan, vegetarian or pescatarian, these requests will not be accepted. Thank you for understanding.Policy: No shows, cancellations and size of party changes with less than 72 hours notice will be charged a $120-$180 cancellation fee per person. All changes must be done online. By reserving you acknowledge that you respect our policy.
Photo du restaurant SER Steak+Spirits
4.7
Exceptionnel(2427)
Prix : très cher
• Steak • Design District
Réservé 21 fois aujourd'hui
Proposant des plats de viande grillée haut de gamme, le SĒR Steak+Spirits jouit d'une vue imprenable sur la ville de Dallas depuis le 27ème étage. L'agencement décloisonné et spacieux du restaurant lui confère à la fois une atmosphère décontractée et sophistiquée. Les chaleureux cuirs cognac et whisky, les murs et tables communes de bois de bout en mesquite d'origine locale, les somptueux sols en mesquite ainsi que les solides dessus de table en noyer créent une ambiance à la fois masculine, branchée et urbaine. La table du chef et le présentoir à vins constituent des lieux intimes près de la cuisine ouverte. Grâce à Anthony Van Camp comme chef exécutif, le SĒR Steak+Spirits propose des morceaux de choix de la meilleure viande de bœuf, les fruits de mer les plus frais ainsi que des hors-d'œuvre et des plats d'accompagnement uniques. L'établissement s'est également vu décerné le prix Best of Award of Excellence pour sa carte des vins, se distinguant clairement comme un restaurant à viande de Dallas d'un genre nouveau. Installé au pittoresque 27ème étage de l'hôtel Hilton Anatole, le SĒR Steak+Spirits est devenu la destination de choix pour organiser des fêtes spéciales, des réceptions et des dîners d'affaires... sans oublier le lieu favori des habitants des environs.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable