Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
Le Kettner Exchange possède uniquement une terrasse sur le toit du Little Italy et offre une vue imprenable sur le port. Il propose une cuisine américaine avant-gardiste préparée par le chef, acclamé par la critique, Brian Redzikowski, et habilement pensée par Steven Tuttle.
Le Civico propose des saveurs fraîches avec une touche moderne sur des plats classiques italiens traditionnels. Le menu présente plusieurs options sans gluten et végétaliens.
WELCOME TO CLOAK & PETAL!Where we invite you to journey into a place of both intimacy and companionshipOur concept is drawn from our name. The word “cloak” implies secrecy, inspiring our concept of a social sphere humming beneath the levels of ordinary life. “Petal” alludes to the Japanese tradition of “hanami,” when family and friends gather under blooming cherry blossoms to savor food, drinks and fellowship.Enter our space and travel underground to décor reminiscent of an abandoned Tokyo subway, a stratum of society all its own, an artist’s dream. Cross the threshold into a mystically transformed Japanese social dining lounge which appears to be an outdoor seating area, similar to a waiting platform. Sit beneath a trellis of draping vines and teardrop lights in the intimate space we’ve thoughtfully created, and feast on authentic Japanese sushi, appetizers, small plates and drinks with family and friends.Journey down to Cloak + Petal… and come unwind your soul.
Les réservations en ligne sont limitées. Veuillez appeler le restaurant si l'heure désirée n'est pas disponible.
Le Bencotto sert une authentique cuisine de l'Italie du Nord.
Il propose 15 sortes de pâtes fraîches faites à la main, 12 heures par jour.
Bencotto signifie bien cuit, ce qui correspond parfaitement à la nourriture italienne authentique.
Le menu repose sur la simplicité et les plats ont le même goût qu'en Italie.
Le Bencotto propose deux espaces différents : vous pourrez savourer votre repas dans le bar « kitchen-esque », en bas, ou vous détendre dans le coin repas intime au plafond bas, à l'étage. La décoration crée une atmosphère soignée et sophistiquée, où le charme d'antan et la chaleur se mélangent à la classe contemporaine.
"Roman Wolves is more than a bar and restaurant; it's a celebration of epicurean tapestry of what Italians call the Eternal City" said Nino Cusimano. "We've created our own take on the enduring essence of Rome's legacy and it's significant historical, cultural, and culinary impacts on the Italian food scene"
Venez découvrir Barbusa qui est un restaurant sicilien local et moderne. Vous pourrez savourer des pâtes fraîches préparées sur place tous les jours, de même que les pizzas qui sont cuites dans le four en pierre. De plus les meilleurs fruits de mer vous seront servis au bar de crudités.
From the owner Leonardo Landini "When I decided to open Ristorante Illando, I had a vision in my head...my cozy house back in Firenze, Italy; my family dining table filled with the food I grew up with. Now I can surround you with the warmth of my Italian home and an authentic Italian meal here at Illando. Benvenuti e buon appetito a tutti!!"
Ciao Amici- We can't wait to see you!AL FRESCO Dining in the Heart of Little Italy! Small indoor restaurant with covered patio and outdoor patio! Rovino, located in San Diego, California, offers Italian cuisine for dinner. Rovino features an extensive wine selection and a knowledgeable staff who can help pair wine with each entrée. We also feature a wonderful creative selection of Craft Cocktails. Try the fried calamari or the saffron rice balls filled with ground beef, peas and mozzarella cheese to start out your meal at Rovino. Choose from dinner entrées like the prosciutto and arugula flatbread or the pasta al sugo. Top off your Italian experience with a cup of specialty coffee and a dessert such as the tiramisu or the cannoli.
Founder and restaurateur, Vincenzo Loverso, invites guests to savor a groundbreaking experience at San Diego’s first ever cheese wheel bar. This unique concept will invite guests to sit at a one of a kind cheese wheel pasta bar (reservation only) in the heart of San Diego.Located on the best corner of Little Italy (India & Date St), step into the modern chic restaurant as the sight and smell of irresistible Italian flavors ignite your senses.