San Martin began in 1974With a small bakery and a big dream: to be the best. It's easy to say this, and sometimes it sounds cliché, but when you like what you do, everything points in the same direction. This is what has made us focus on offering high-quality products and a variety of bread, pastries, cakes, and coffee.We are an innovative group, and our main goal is to satisfy our customers through high-quality products, fresh and freshly baked bread and pastries, and exceptional service. We are a unique café and bakery concept where our customers have direct contact with the best and a wide variety of bread, pastries, snacks, cookies, cakes, and casual dining in a calm and cozy environment.
Avanti Ristorante dispose d'une salle à manger dotée d'une ambiance de bistro chic et élégante, où vous pourrez apprécier de la musique jouée en direct tous les soirs. La très branchée McKinney Avenue s'offre également à vous pour savourer votre repas et une boisson avec des amis, en plein air. Le menu vous propose des plats de l'Italie du nord et du sud à base de fruits de mer, de steaks, de veau et de pâtes maison. Avanti est devenu un pilier de Dallas, un restaurant de quartier chic au cours des 26 dernières années.
Mi Cocina is a collection of neighborhood restaurants offering authentic Tex-Mex dishes, memorable experiences, and legendary Margaritas for over 30 years. Our classic dishes range from 8-hour slow roasted Brisket Tacos to the hand chopped Rico Salad & flavorful Sunset Fajitas. Don't forget to order a legendary Mambo Taxi margarita. *Please note- reservations are only accepted via OpenTable at our Uptown location*
Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience gastronomique. Une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilienne-américaine, le restaurant conjugue l'esprit généreux de Texas aux délicieuses cuisines du sud du Brésil.
Savourez une sélection parmi les 50-60 choix au bar à salade gourmet qui propose des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Montrez le côté vert de votre carton de table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage brésilien cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, dégustez un vin sélectionné par les sommeliers parmi la grande sélection de la carte des vins primée qui se marie parfaitement à votre repas; ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, spécialité de la maison. Arrondissez votre expérience culinaire avec l'un des nombreux desserts décadents, suivi d'un digestif ou un expresso fumant, en profitant de l'ambiance du Texas de Brazil.
At Nuri, meaning "whole world" in Korean, we celebrate diversity and cultural exchange through a culinary journey crafted by Michelin-recognized Chef Minji Kim and Executive Chef Mario Hernandez.Our menu reflects a rich tapestry where East meets West, blending Asian, New Orleans, and Southern traditions. Each dish is prepared with the finest ingredients and meticulous attention to detail. We embody a "Care Right" culture, delivering warm, gracious service with an unwavering commitment to excellence.Step into Nuri and experience a luxurious, unforgettable dining journey, bringing the world to your table.
Niché dans Haywood District, Mercat Bistro est un bistro contemporain de style européen dans Uptown Dallas.
Vous y trouverez une atmosphère romantique inspirée par les beaux designs et les meilleures pratiques culinaires européennes. Mercat Bistro est reconnu pour être un lieu intime rempli d'antiquités superbes restaurées et qui proviennent de partout dans le monde.
@Mercatbistro @harwooddistrict
La Stella Cucina Verace is a family-owned and operated Italian restaurant. The name Verace, meaning "authentic" in Italian, reflects the essence of the family who immigrated from Naples, Italy, to Texas. Now rooted in the Lone Star State, the name La Stella ("The Star") symbolizes their journey. The family's goal in opening La Stella was simply to share their generational passion for authentic, verace (quality-driven) Italian recipes, complemented by warm Southern Italian hospitality.*We are a cashless restaurant. For your convenience, we accept all major credit and debit cards.*Valet parking is available every night conveniently in front of our restaurant.
Chef Teiichi Sakurai, well-known as the founder of Teppo (1995) and Tei Tei (1998), opened Tei-An in 2008 at One Arts Plaza. Chef Sakurai continues the pursuit of introducing authentic Japanese culinary culture to Dallas through ancient techniques and years of mastering the fragile and sophisticated soba noodle. Called "The crown jewel of Japanese dining in Dallas" by former Dallas Morning News restaurant critic Leslie Brenner, Tei-An continues to induct diners into the art of dining at a traditional, yet modern, Japanese soba noodle house.
Le Dolce Riviera est le septième restaurant à ouvrir dans le quartier de Harwood à Dallas, au Texas. Il organise un délicieux dîner sur le thème de la truffe blanche le mardi 29 novembre à 19h30, accessible sur réservation. Pour obtenir davantage d'informations, veuillez consulter le site Internet suivant : www.dolceriviera.com/events