Welcome to Anthony's Woodfire Grill! Our menu features specialties from a custom-built rotisserie that allows us to blend our Northwest Seafood with choice beef preparations. We are located in Everett Marina Village with an outstanding view of the Marina and Puget Sound. During summer months you can also enjoy takeout from our Woody's takeout window that provides boaters with a quick option for meals on the go!
Welcome to Anthony's HomePort! We are located just off the I-5 and overlook the largest saltwater marina in the Pacific Northwest! Enjoy views of Camano Island, Whidbey Island, Hat Island and the Olympia Mountains while dining with fresh Pacific Northwest Seafood. In addition to our fresh seafood, our menu highlights local produce, wines and microbrews.
The Keg Steakhouse + Bar vous présente les meilleurs tranches de steak, âgées et grillées afin d'obtenir une texture parfaite. L'entrecôte est une spécialité du Keg : rôtie lentement, tranchée à la main et parfaitement assaisonnée avec les épices signatures du Keg. Ce restaurant vous sert également de délicieux fruits de mer, des entrées inoubliables, des salades croquantes et des desserts hors du commun. The Keg Steakhouse + Bar est reconnu pour son ambiance décontractée et son personnel chaleureux et très bien informé. Vous serez séduit par l'atmosphère agréable de la salle à manger, ainsi que par le bar convivial et haut de gamme, où vous pourrez déguster des vins excellents, des martinis originaux du Keg et des cocktails de jus fraichement pressé.
Le Emory's se trouve sur la rive du Silver Lake, un lac de source naturelle. La décoration intérieure est très élégante avec des plafonds hauts qui laissent passer la lumière et une vue orientée Ouest sur le lac. En plus d'un spacieux édifice de 560 mètres carrés, l'établissement dispose du plus grand pont avant de tout le comté de Snohomish qui donne sur le lac.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.