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Meilleurs restaurants pour déguster des produits locaux à Marpole

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25 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant ELEM
4.7
Exceptionnel(88)
Prix : très cher
• Mondiale/Internationale • Mount Pleasant
Réservé 25 fois aujourd'hui
ELEM is a new restaurant and cocktail lab on Main + 5th. Guests can expect to indulge in Top Chef Canada alum Mayekar’s bold cooking, featuring creative flavour-packed dishes that highlight the unique spices from cuisines around the world with local ingredients, alongside Winnie Sun’s inventive, element-inspired and sustainability-driven cocktails.ELEM’s food menu is an exploration of flavours and spices from all corners of the world, including Bangkok, California, Spain, Mexico, Italy, and Mumbai – all inspired by Mayekar’s extensive travels and Indian heritage. There will also be a big focus on local BC-grown ingredients. The 2,946 square foot, 76-seat space was designed by Vancouver-based Marko Simcich Architect and features three dining spaces and an open window into the kitchen to see the chefs at work.
Photo du restaurant The Acorn
4.8
Exceptionnel(96)
Prix : cher
• Végétarienne • Mount Pleasant
Réservé 12 fois aujourd'hui
The Acorn, a MICHELIN Recommended and award-winning restaurant, brings a fresh, modern approach to vegetable-forward dining in the heart of Vancouver’s Main Street. Known for its creative, locavore-driven menu, The Acorn delivers an unforgettable dining experience using locally sourced, peak-season ingredients. With options for vegans, vegetarians, and gluten-free diners, even the most dedicated carnivores leave satisfied.Our commitment to sustainability runs deep. In our zero-waste kitchen and bar, every part of the ingredient shines—from the skins and stems to pits and peels—transformed into inventive dishes and drinks. We’re proud of our close relationships with local organic farmers, foragers, winemakers, and distillers, ensuring that 99% of what you enjoy on the plate (and sometimes the plate itself!) is grown, harvested, or crafted right here in BC and Western Canada. Signature cocktails shine while local wines showcase the harmony of Terroir to plate.
Photo du restaurant Published on Main
4.7
Exceptionnel(21)
Prix : très cher
• Canadienne contemporaine • Mount Pleasant
Réservé 38 fois aujourd'hui
Published on Main is a Michelin-starred restaurant in Vancouver, offering a contemporary dining experience with a focus on local and seasonal ingredients. The restaurant's innovative menu and elegant ambiance have earned it critical acclaim, including a top ranking in Canada's 100 Best Restaurants.Published on Main's menu is a testament to Chef Gus Stieffenhofer-Brandson's creativity and passion. Each dish is a work of art, showcasing the freshest seasonal ingredients with innovative techniques and unexpected flavor combinations. From the amuse-bouche to the final dessert, every bite is a delightful surprise.Published on Main is committed to using sustainable and locally sourced ingredients. The restaurant partners with local farmers and producers to ensure the highest quality ingredients, while minimizing its environmental impact.
Photo du restaurant Fable Diner & Bar
4.2
Génial(341)
Prix : raisonnable
• De la ferme à la table • Yaletown
Réservé 14 fois aujourd'hui
We are so excited to get an opportunity to re-open and amazing location in the heart of Vancouver and cook some amazing brunches, dinner, burgers and pizza for all. We will contiune to source local and fresh ingredients and prepare from scratch as many products as we can.
Photo du restaurant Zest Restaurant
4.9
Exceptionnel(1302)
Prix : très cher
• Japonaise • Kitsilano
Réservé 5 fois aujourd'hui
Cet établissement est récipiendaire du prix du meilleur restaurant haut de gamme japonais selon le Vancouver Magazine Restaurant. Il s'est aussi mérité le prix de la meilleure carte des vins décerné par le Vancouver International Wine Festival. Zest est situé dans le chic quartier de Vancouver, West-side. L'atmosphère est élégante et sereine, rappelant la simplicité japonaise combinée avec la sensualité et les éléments issus des paysages de la côte ouest. Les éléments qui figurent au menu sont un mélange de traditions japonaises et audacieuses avec une touche européenne. La présentation des plats est résolument moderne. L'incontournable menu du chef Omakase (sélections à la guise du chef - réservation 24 heures au préalable obligatoire) propose 7 à 8 plats de créations spéciales du chef, en utilisant des ingrédients locaux de saison. Vous pourrez aussi choisir une variété de petits plats d'accompagnement avec votre vin et votre saké parmi la liste des vins et saké primée.
Photo du restaurant Honey Salt - Parq Vancouver
4.4
Génial(2028)
Prix : cher
• Canadienne • Stadium District
Réservé 36 fois aujourd'hui
Honey Salt is a restaurant dedicated to celebrating the best of B.C. It is located on the lobby level of JW Marriott inside Parq Vancouver. Serves as a cozy home-style, welcoming restaurant with a sophisticated and casual neighborhood ambiance. The cuisine consists of a dynamic, seasonally inspired menu showcasing local ingredients with an emphasis on farm-to-table. The restaurant will boast a lively bar fueled by culinary inspired cocktails, regional spirits and beers, and BC centric wine list. As Honey Salt is not located on the Casino floor, kids are welcome!
Photo du restaurant Song (By Kin Kao)
4.7
Exceptionnel(567)
Prix : cher
• Thaï • Mount Pleasant
Réservé 20 fois aujourd'hui
At Song (by Kin Kao), we offer a seasonal food menu paired with a natural wines and signature cocktails. We choose the best seasonal local ingredients whenever possible. At its core, our flavours are authentic Thai from all over Thailand. After opening for less than a year, we were honoured with Michelin Guide's prestigious BIB GOURMAND for exceptional value and quality.Our beautiful space is designed by renown local architects Scott & Scott Architects. Our bright room is dimmed before dinner service to keep the attention on our guests and the food for the evening. Expect spicy Thai, fresh daily seafood and good vibes all night long at Song. Our online reservation is limited to 6 guests; should you require 7+, please call/email us once you have booked a table for 6 & we will change on our end should we have the space to accommodate. OUR POLICY FOR GROUPS OF 5 OR MORE IS SUBJECT TO AUTO-GRATUITY (20%) and space is very limited.We look forward to welcoming you!
Photo du restaurant Tojo's Restaurant
4.6
Exceptionnel(853)
Prix : très cher
• Japonaise • Fairview
Réservé 1 fois aujourd'hui
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
Photo du restaurant Torafuku
4.3
Génial(738)
Prix : cher
• Pan-Asiatique • Chinatown
Réservé 9 fois aujourd'hui
Nestled on the border of historic Chinatown, Torafuku invites you to experience simple, yet adventurous interpretations of pan Asian flavours. Explore contemporary dishes crafted with local ingredients sourced from local farms complemented by carefully selected wines, local craft beers, and a fashionable cocktail list. Diners are encouraged to enjoy innovative, yet affordable shared plates where east meets west, in a dynamic open concept space.
Photo du restaurant Flying Pig Yaletown
4.6
Exceptionnel(283)
Prix : cher
• Canadienne • Yaletown
Réservé 25 fois aujourd'hui
Owned and operated by John Crook and his partner Erik Heck, The Flying Pig Yaletown is referred to as a nouveau Canadian bistro in the community for its fresh, local ingredients and quality food. The restaurant opened for business in August 2011 and is known for its contemporary Canadian and seafood specials. It has a nice décor comprising of a combination of dark and light colored wooden furniture, along with brick style and white painted walls. The ambiance is casual and welcoming, and customers prefer to have brunch, lunch and dinner here.The Flying Pig Yaletown has separate menus for dinner, lunch, brunch and happy hour. There is also a wine & beverage list featuring different types of drinks from the restaurant's full bar. The Flying Pig Yaletown has a private room reserved for small gatherings and special events, which can accommodate up to 28 people.
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