Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Caroline du Sud

Meilleurs restaurants pour déguster des produits locaux à Sullivan's Island

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bearcat
4.6
Exceptionnel(240)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • West Ashley
Réservé 8 fois aujourd'hui
Discover a culinary journey like no other in Avondale, where modern American flavors meet casual sophistication. Chef/Owner George Kovach has over 15 years of experience working in the service industry, including eight years working in Michelin-starred restaurants, he and his team are excited to provide a neighborhood gathering place in the heart of West Ashley. At Bearcat, every bite is an adventure. Your dining experience begins here, where exceptional food meets unforgettable memories. **Please note that our menu does change frequently as we source food locally and seasonally.- Please call if you are running later than 10 minutes after your reservation time.- Last seating for reservations are 9:30pm for Main Dining. - Our Menu is available until 10pm. - Bar seating is available Tuesday-Thursday 10pm and Friday-Saturday 11pm.
Photo du restaurant The Kingstide
4.5
Génial(1500)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Daniel Island
Réservé 21 fois aujourd'hui
The Kingstide is Daniel Island's first and only waterfront restaurant. Boasting a pristine setting along the Wando River's meandering waterways, the beautifully appointed two-story space features an abundance of windows that maximize natural light and picturesque views. Envisioned and executed by renowned Charleston-based Cortney Bishop Design, The Kingstide's rustic yet refined interiors offer a nautical nod that goes beyond coastal expectations The menu offers a variety of seafood dishes thoughtfully presented in both raw and wood-fired preparations. Inspired by the beautifully simple flavors of the sea, The Kingstide partners with local and regional fisheries, farmers, and purveyors to showcase the Lowcountry's bounty through fresh, seasonally driven cuisine.
Photo du restaurant Virginia's on King
4.5
Génial(3005)
Prix : raisonnable
• du Sud des États-Unis • Centre-ville Charleston
Réservé 37 fois aujourd'hui
Cet établissement permet la rencontre d’une cuisine traditionnelle du sud avec des plats régionaux en ayant le plus grand respect pour la qualité et les saveurs. Le menu est préparé avec des ingrédients locaux frais et des recettes secrètement conservées par la famille pour vous faire découvrir la cuisine du sud.
Photo du restaurant Burwell's Stone Fire Grill
4.9
Exceptionnel(3586)
Prix : cher
• Grillade • Centre-ville Charleston
Réservé 26 fois aujourd'hui
Le Burwell’s STONE FIRE GRILL sert des plats de steaks de qualité et de poisson local réinterprétés avec une inventivité moderne. L'établissement occupe un espace historique magnifiquement restauré du centre animé du quartier du marché de Charleston, une réhabilitation relevée d'un zeste de modernité. Le Burwell’s STONE FIRE GRILL sert des plats abordables et accessibles, portant la tradition dans «une nouvelle ère des steakhouses de qualité». Le chef exécutif primé Jordan Moore est au cœur de cette nouvelle vague. Vous viendrez pour manger et resterez pour le plaisir! Le bar sur le toit vous attend pour des moments inoubliables autour d'un verre.
Photo du restaurant Rappahannock Oyster Bar - Charleston
4.7
Exceptionnel(2643)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Centre-ville Charleston
Réservé 22 fois aujourd'hui
Travis and Ryan Croxton debut their spinoff from the highly acclaimed Rappahannock Oyster Bar at Union Market in Washington, DC. They’ve even brought their DC Chef, Kevin Kelly, to man the kitchen at this outpost. This location in the historic Cigar Factory Building on East Bay Street, allows room for Chef Kelly to showcase more of his cuisine to a larger audience, including an incredibly unique 40 seat raw bar. Oysters grown by the Croxton’s own Rappahannock Oyster Company are accentuated, but Kelly’s signature dishes like lambs’n’clams, crabcakes, shrimp & grits and the best po’ boy you’ll ever eat are enough reasons in their own right for constant visits. Coupled with a great cocktail program and focus on local ingredients, ROB is a great place for any occasion.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable