Primé pour sa cuisine italienne, notamment ses pizzas qui sont considérées comme les meilleures de San Diego, le restaurant The Venetian vous accueille dans un cadre décontracté. Crée en 1965 par Vince Giacalone, cet établissement n'a depuis cessé de gagner en popularité. Les fils Joey et Frank entretiennent fièrement la tradition familiale, tout en préparant eux-mêmes les saucisses, soupes et sauces. Ce restaurant attire une clientèle fidèle de tout âge. Le menu inclut notamment des bruschettas, des pâtes aux fruits de mer, du poulet, de la piccata, ainsi que des pizzas fines ou épaisses avec une garniture traditionnelle ou moderne. Situé à Point Loma, le restaurant The Venetian, avec son service chaleureux et son ambiance décontractée, constitue un endroit prisé pour une soirée en amoureux, une happy hour, le souper ou une fête familiale. Il dispose d'un bar animé, d'un patio idéal pour se retrouver en famille ou à plusieurs, de cabines et banquettes confortables, ainsi que d'une cave à vin privée pouvant accueillir jusqu'à 16 personnes (sur réservation). Cet établissement propose le souper chaque soir, le dîner du lundi au vendredi et le brunch le dimanche. Un bar complet est également disponible.
Venez découvrir Barbusa qui est un restaurant sicilien local et moderne. Vous pourrez savourer des pâtes fraîches préparées sur place tous les jours, de même que les pizzas qui sont cuites dans le four en pierre. De plus les meilleurs fruits de mer vous seront servis au bar de crudités.
Des sushis qui font sensation! Outre une délicieuse cuisine côtière, des assortiments de petites assiettes et des sushis, ce restaurant en bord de mer garantit aussi la meilleure vue de San Diego. Jamais il n'a été aussi agréable de savourer de rafraîchissants cocktails maison, inspirés des saisons, dans un esprit plage. Grâce à des détails et à des accents bien pensés, ce restaurant sur le toit à Mission Beach vous transporte dans une ambiance comme si vous vous trouviez au bord d'une piscine, sans toutes les éclaboussures... mais avec des vues renversantes! Alors plongez-y, car il n'y a rien de tel que Cannonball #splashresponsibly
As one of only two carousel bars in the United States, Wilma’s Carousel Bar offers a truly unique experience.We invite you to immerse yourself in this nostalgic retreat with Executive Corporate Chef Brian Redzikowski’s French-Creole inspired dishes and Beverage Director Eric Johnson’s a selection of cocktails including both innovative spins on traditional favorites and imaginative new concoctions.
Located in the bustling heart of Gaslamp, San Diego, AKA is more than just a restaurant. It’s a destination where exceptional food, craft cocktails, and an energetic nightlife converge. With a menu curated by renowned Chef Takuya Kudo, AKA offers a captivating fusion of Chinese, Japanese, and Thai culinary traditions, all crafted with fresh ingredients and innovative techniques. The venue features a vibrant atmosphere complemented by artisanal craft cocktails from mixologist Gerardo Bedolla and striking design by Cassandra Builer. AKA welcomes guests to indulge in its exquisite dishes while enjoying electrifying entertainment. Committed to transforming the dining and nightlife scene in San Diego, AKA offers a unique and unforgettable experience for everyone looking to savor gourmet cuisine, sip on craft cocktails, and dance the night away.
"Roman Wolves is more than a bar and restaurant; it's a celebration of epicurean tapestry of what Italians call the Eternal City" said Nino Cusimano. "We've created our own take on the enduring essence of Rome's legacy and it's significant historical, cultural, and culinary impacts on the Italian food scene"
Welcome to the greatest neighborhood restaurant, a place where you can always count on a warm welcome from baristas, servers and bartenders who know your order by heart. A fusion of industrial and classical influences, our open dining spaces are bursting with charm and energy. Come and go with ease for your morning coffee, enjoy lunch with a colleague, gather the family together for dinner, or treat yourself to a post-work drink at the bar. For craveable eats and downright delicious cocktails, look no further than a place where you'll always be among friends, a place that feels like home: The Henry.
Nearly 70 years after its arrival onto the San Diego boutique hotel landscape, Point Loma’s iconic mid-century modern Pearl Hotel has unveiled the latest chapter in its storied history with an ambitiously reimagined restaurant and bar: Ponyboy. The inspiration behind Ponyboy extends beyond its décor and menu. Named after the protagonist of S.E. Hinton’s The Outsiders, the restaurant conveys the spirit of individuality and rebellion in a time when hope and resilience were pivotal to navigating the challenges of a changing world. Guests will sense the nod to cultural iconography as they step into a space that feels familiar and refreshingly new. The ambiance is designed to harken back to a bygone era when traditional American comfort foods and elaborate dinner parties were both fashionable and fun. We look forward to seeing you soon, drink in hand, soaking in the sun pool-side. Stay gold, San Diego.