Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
Situé à Paramus, au New Jersey, le restaurant et salle de réception Biagio's est une entreprise familiale prisée des locaux, qui vous propose une cuisine italienne classique maison depuis plus de 25 ans. Les murs couleur terracotta et le foyer en pierre vous offrent une ambiance chaleureuse, parfaite pour un souper intime, un dîner d'affaires ou une réunion de famille.
From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
Bienvenue au Maggiano's de Hackensack. Le restaurant est idéalement situé dans l'espace The Shops à Riverside à quelques minutes de Manhattan, du Garden State Parkway et de la Route 4. La salle à manger de 300 places est parfaite pour les événements d'affaires ou les réceptions. Maggiano's mélange les traditions familiales, les célébrations entre amis et une cuisine italienne authentique dans une atmosphère rappelant la réminiscence de l'Italie avant la 2e Guerre Mondiale. Il offre un menu passionnant alliant anciennes et nouvelles recettes du sud de l'Italie, de renommées spécialités de la maison, des desserts irrésistibles et une grande sélection de vins uniques. La terrasse, ouverte en saison, baigne dans une atmosphère typique européenne, comme si vous vous trouviez dans une rue animée de Toscane. À tous les jours, le Happy Hour est idéal pour se détendre après une journée de travail ou de shopping. Restez au courant des événements spéciaux à venir, telles que les dîners d'accords mets et vins ou les soirées de meurtre et mystère. Le service de livraison et de prêt à manger est également disponible pour ceux qui ne veulent pas cuisiner. Toute l'équipe du Maggiano's vous attend avec impatience!
Experience the pleasures of exceptional Italian cuisine in a warm, comfortable atmosphere. GoodFellas superb chefs create traditional favorites and unique specials with only the finest quality seasonal ingredients. Savor the flavors of delicious homemade pastas, fresh seafood, chicken, veal and beef dishes. GoodFellas menu is enhanced with an extensive wine list and alluring selection of specialty cocktails.
At Noches de Colombia, the Colombian and non-Colombian alike will find it difficult to resist the aromas of slow-cooked meats seasoned to perfection making the most tender, juicy and succulent steak and seafood dishes .The scent of creamy garlic-butter sauces and sweet plantains fill the air creating an authentic Colombian experience that our clients gravitate to. Each dish is served with a special garnish to satisfy the memory of mom’s homemade Colombian food and the portions for the price are reason enough for anyone to continue returning.