Ooka est un restaurant asiatique révolutionnaire situé dans le quartier de Montgomeryville en Pennsylvanie. Ouvert depuis juillet 2009, Ooka se caractérise par sa cuisine avant-gardiste japonaise et gastronomique hibachi. Le restaurant est mis en valeur par des tons chauds et terreux, de profondes banquettes, du divertissement hibachi live ainsi que par une atmosphère tamisée. Ooka vous propose des plats japonais classiques dotés d'une petite touche moderne et caractérisés par la pureté, la simplicité et la fraîcheur. Leur objectif est de maintenir l'évolution constante de la cuisine asiatique tout en conservant les techniques classiques du Japon.
Welcome to Salt Korean BBQ.We don't serve food - we serve experience and culture.We proudly serve USDA Prime meat. Our steaks are selected to be of the highest quality grade of beef: full of flavor, amazingly tender, incredibly juicy. To enhance the meats, we serve them with various salt, such as Maldon, Himalayan, Andes, and Fleur de Sel, each contributing to a unique flavor. Please join us for a premium Korean BBQ experience.
Ristorante Toscano is a family owned BYOB. We are an old school white tablecloth neighborhood restaurant and just celebrated our 25th. anniversary. We are celebrating Peach Month from 7/31-9/2. See our website for our 3 course Peachy Menu. The price is $35,50 If you are a fan of Veal ; ours is the best because we use Veal Top which we slice ourselves not leg or a patty. We use local suppliers for high quality ingredients including produce from Lancaster, a local Butcher and Seafood supplier. Our service and food compare with anyone’s. Just come in and find out for yourself. We also offer private parties, rehearsal dinners, showers, birthdays and anything else you can think of. We even do off site catering and we are one of the exclusive caterers of the Morris Arboretum in Chestnuthill.
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Terrain’s greenhouse cafe offers seasonally inspired brunch and dinner menus, alongside a thoughtfully curated beverage program. Our dedicated culinary team works closely with purveyors to ethically source fresh, high-quality ingredients that lay the foundation for our nourishing dishes. Each cafe's unique and deliberately designed environment blurs the line between indoor and outdoor spaces, providing an inspiring dining experience every time. Our Doylestown cafe is our most recent addition, situated on the campus of Delaware Valley University. Terrain's culinary team works directly with the farmers, agricultural teams, and students of DelVal to deliver their produce straight to cafe tables. This location includes a private dining room and a centrally-located bar area featuring small bites, seasonal cocktails, and a robust yet approachable wine list.
Dans un cadre redécoré alliant le rustique et le moderne, le Blue Bell Inn propose un menu américain contemporain, avec des coupes de viandes de qualité, des fruits de mer frais et un bar à aliments crus caractéristique. Une terrasse dallée ouverte en saison est disponible sur demande pour des repas en plein air. En 2013, le Blue Bell Inn a subi d'importants travaux de rénovation pendant plus d'un an. Divers aspects historiques ont été mis en valeur grâce à une restauration soigneusement réfléchie. De nouveaux matériaux, tels que du chêne blanc massif et des carreaux de porcelaine, ont été introduits pour créer une superbe combinaison d'architecture couvrant trois siècles.
Au cours des dernières années, le territoire du comté de Montgomery entre Horsham et Blue Bell est devenu un lieu incontournable pour découvrir de nouveaux restaurants passionnants. Habib Troudi est le fondateur de l'un d'entre eux, le Panache Wood Fire Grill. Sculpté dans le bâtiment qui abritait L'Angolo Blue, un restaurant italien qui a fermé cette année, le Panache est basé sur un « concept simple », comme le dit Troudi, proposant aussi bien de fines pizzas à la napolitaine cuites au charbon de bois que des steaks, des fruits de mer et autres nouveautés de la cuisine américaine. Une fois terminé, l'établissement comprendra deux bars, dont l'un abritera le massif four de 4 tonnes et demi qui accueillera les pizzas et autres plats préparés dans des poêlons en fer forgé.
OpenTable Diners' Choice 2024!A New York Style Fusion Restaurant, Martini Lounge and Wine Bar, with Eclectic Mediterranean Small Plates, Pintxos and Full Fare Experiences, complemented with unique and rare wines, in the Heart of Historic Doylestown. Winner of 2023 & 2024 Wine Spectator "Award of Excellence"Live music every Friday & SaturdayPlease reach out to your concierge directly for Upstairs Speakeasy Lounge Reservations
Influencé par son emplacement dans l'élégant Normandy Farm Hotel, The Farmer's Daughter est la pierre angulaire culinaire de cette propriété historique et offre une expérience gastronomique inoubliable grâce à l'exceptionnel menu du chef Mtele « Abu » Abubakar inspiré du « Modern Farm Cooking ». Au restaurant The Farmer's Daughter, les produits locaux et d'autrefois sont exploités dans l'assiette afin d'en extraire les saveurs les plus pures, et ce, sous la forme de plats innovants inspirés des saisons et des récoltes de la région environnante. L'objectif des propriétaires est de créer une sorte de lien entre le client et les cultivateurs, brasseurs, fromagers, distillateurs, vignerons et artisans charcutiers qui, collectivement, contribuent à rendre exceptionnelle l'expérience gastronomique. Le vaste bar avec coin foyer s'inscrit dans l'approche « fraîcheur avant tout » de l'établissement, car on y prépare toutes les boissons gazeuses et infusions maison à partir de fruits et de légumes locaux afin de vous proposer une liste de cocktails créatifs fournie.
Philadelphia magazine's Best of Philly® 2013 - Best Suburban Brunch
00:31|00:57Brick Oven Bar Restaurant Now Serving Warrington Township, PAAt Select Pizza | Grill, we are committed to providing our guests with fresh, top quality ingredients in a family-friendly environment. Our chefs begin with fresh ingredients each day to craft delicious classics into a contemporary dining experience. Great Pizza & More.We serve exceptional pizza that pleases the palate, but that's not all we offer! Try one of our many menu items such as our fresh salads, homemade soups, pastas, pastries and more. Pickup, Delivery, & Catering.Dine at our newest location in Warrington Township, or at one of our pizza restaurants nearby. You can also save time and order online for pickup or speedy delivery! Let us cater your next event with our premier catering services!