Hook & Ladder is the unexpected steakhouse you’d never thought you’d find in the historic, original firehouse of the Washington Fire Company. This is a one-of-a-kind Skybar experience allowing guests a close view of our 149 year old firehouse, bell tower and original stained glass windows. A unique cross between a chop house and Crudo bar, Hook & Ladder features Certified A5 Japanese wagyu beef that will melt in your month. Dry aged Steak offerings including 32 days dry aged Porterhouse (28oz), 32 days aged Tomahawk Ribeye (40oz) that will taste decidedly beefy, much like a rare roast beef, while also taking on subtler hints of other delicious flavors. Crudo uses the Japanese technique of curing the fish making it more tender and flavorful. Finishing it with lime, lemon, and soy; featuring Wild King Salmon, Japanese Madai, Hamachi and more. Enjoy the purest and fresh take on some classic cocktails.
Blackfish, le restaurant BYOB (Ramenez votre propre bouteille) phare du chef et propriétaire Charles « Chip » Roman, propose une cuisine américaine progressiste aux influences françaises, avec une emphase sur les fruits de mer.
Découvrez une carte qui change tous les jours, ainsi que des menus de dégustation de 5 ou de 7 plats.
Depuis son ouverture en 2006, Blackfish a été nommé le « Best Restaurant » en Philadelphie dans le numéro « 50 Best Restaurants » du Philadelphia Magazine en 2011, qui a reconnu le restaurant pour être « tout simplement extraordinaire, sophistiqué sans être trop avant-gardiste, joli et original sans être écœurant, le restaurant parfait du jour ».
From the people that brought you Trattoria Carina, Pub & Kitchen and The Diving Horse comes their newest restaurant, Carina Sorella. Carina Sorella is a casual neighborhood Italian restaurant with a focus on delicious and approachable food in a bright, vibrant atmosphere. Our menu is built around classic dishes - Spaghetti and Meatballs, Cacio e Pepe, Caesar Salad, Chicken Parmesan - but we surround that core of dishes with seasonal, chef driven specialties.The Bryn Mawr location will include the addition of a pizza oven and a full bar, building on the smaller footprint of the existing location in Philadelphia, Trattoria Carina.
IMPORTANT! PLEASE READ PRIOR TO BOOKING:Please understand that specific table preferences of choice are considered, but are not guaranteed. Due to limited seating, please be respectful of other diners by being mindful of the allotted dining time as indicated on OpenTable. Allotted times vary from 90 mins for 4 people or less - 2 hours for 5-6 people, and 3 hours for 6 people or more. Please call 610.525.3842 to make reservations for 5 people or more. Looking for a unique and different ambiance that involves fun and style, and high-quality dishes, you found the right place! In the heart of the main line (between Bryn Mawr and Villanova) , an experience you would not find anywhere else, a true hidden gem with Italian influence. The Di Felice family immigrated and started cooking at this location nearly a half of a century ago!
Vous rêvez d'un rendez-vous romantique unique avec votre dulcinée ou voulez marquer d'une pierre blanche les seize ans de votre petite fille chérie ? Le Melting Pot de King of Prussia a ce qu'il vous faut ! Vous vivrez une expérience culinaire exceptionnelle dans l'un des restaurants les plus cotés de Main Line.
Vous pourrez commencer la soirée en choisissant, pour une mise en bouche, une des délicieuses fondues au fromage, préparées à côté de votre table pour ne rien vous laisser perdre de ce moment privilégié. Puis en éveillant vos papilles, vous pourrez consulter le menu et opter pour la salade fraîche si le coeur vous en dit. Une fois passé au plat de résistance, vous aurez gagné une indiscutable expertise en matière d'effet-fondue ! La vaste gamme de plats proposée va du steak aux fruits de mer, sans oublier les repas sans gluten et végétariens ! Pour finir, vous ne regretterez pas de goûter à ce qui a valu à l'établissement le titre de meilleure adresse pour un tête à tête romantique à King of Prussia : sa fondue au chocolat !
Jasper's Backyard has been a staple of the Conshohocken community since opening our doors in 2016. With new and exciting versions of familiar favorites, Executive Chef Hilary Hamilton, along with an amazing staff, will make sure you have a memorable experience every time you walk through the doors.The beautiful atmosphere is equally suited to a romantic dinner as well as a casual Brunch or Happy Hour. Be sure to spend some time at any of our three amazing bars where you can enjoy award winning cocktails from our fun-loving Bar staff.With several different spaces throughout the restaurant, Jasper's Backyard is the perfect fit for any and all events; birthdays & anniversaries, corporate lunches, wine dinners, baby showers, and even weddings.And Backyard isn't just a name, the outdoor Bar and Yard can turn any night into one you'll never forget.
IMPORTANT! PLEASE READ PRIOR TO BOOKING:Kindly note that specific table requests cannot be guaranteed and patio seating is first-come, first-served and weather-dependent. A 20% gratuity will be automatically applied for parties of six (6) or more. Due to limited space, please be mindful of the dining time allotted on Openable to allow all guests a smooth dining experience. We hope to see you soon!Authentically us, but not always traditional, Veekoo invites you to explore contemporary Asian cuisine with comforting classic American Chinese dishes that you grew up loving, along with a fun twist of Japanese-influenced fare. As an oasis of varied Asian plates, come travel across the globe with us.
il Fiore features Italian classics with a fresh modern twist. Award-winning chef, Marie Lavizzo-Mourey's culinary vision is focused on hand-rolled pasta, fresh seafood, artisanal wood-fired pizza, and dry-aged steaks, utilizing only the finest ingredients. Our unparalleled menu is enhanced by a world class craft-style bar featuring cocktails that express creativity and are inspired by seasonal flavors that pay homage to the timeless classics. Our meticulously curated list complements our culinary menu perfectly. Choose from the extensive Italian selections, California favorites and choice selections from select regions throughout France and the Southern Hemisphere to find a wine pairing for any palate and all occasions. Our welcoming atmosphere captivates you with warmth, style, and vibrance shaping a perfect setting for a memorable dining experience. Our team radiates a passion for delivering a personalized and professional experience making il Fiore a local Main Line favorite.
Ce magnifique restaurant, qui est le premier de son genre à Radnor, transporte ses clients vers les îles grecques avec une ambiance qui évoque la convivialité d'une maison méditerranéenne et un menu de spécialités authentiques, simplement préparées qui représentent le meilleur de la cuisine grecque. Le restaurant est spécialisé dans le poisson entier grillé, transporté par avion depuis les îles grecques et les côtes du Maroc, de la Tunisie et du Portugal, et pêché par des pêcheurs nord-américains indépendants. Voilà un restaurant accueillant offrant le confort d'une maison typiquement grecque. L'établisement présente des matériaux tels que le calcaire de Jérusalem ciselé à la main, des tapis tissés à la main, des plafonds voûtés, des murs en stuc antique, des planchers de bois et des poutres apparentes qui renforcent l'atmosphère traditionnelle. Découvrez une série de salles à manger dotées de tables de ferme rustiques, de chaises en bois sombre et de coussins beiges ainsi que d'un coin repas avec des banquettes rembourrées. L'ambiance familiale est accentuée grâce à des murs blanchis à la chaux.
Le Spring Mill Cafe est un restaurant de type BYO (où vous pouvez apporter vos propres boissons) servant une cuisine traditionnelle française depuis 1978. Il est ouvert pour le dîner, le souper et propose un brunch le dimanche. Cet établissement historique occupe un corps de ferme pittoresque rénové et comprend un magasin d'alimentation générale d'origine, le Spring Mill. Par beau temps, vous pourrez prendre vos repas en plein air près des jardins, sur l'une des terrasses couvertes ou non du Spring Mill Cafe.