At age the of 20, Chef Rafael moved with his wife to Cleveland, Ohio. His goal was to continue his Italian culinary skills which he acquired in the region of Verona, Italy.Chef Rafael was introduced to the restaurant industry at a very young age. His grandmother was very well known for her home-cooked dishes. She loved having her grandson with her as she cooked meals as soon as he was able to walk. He was six years old when he first learned how to make homemade pasta and, by age 14, he was ready to embark on his own culinary journey. His first stop was Verona, Italy,which was the setting for Shakespeare’s Romeo and Juliet. The romantic and rich architectural heritage of Verona was matched by the great culinary venues of that city and Chef Rafael's experience and skills grew exponentially. Three years later, Chef Rafael traveled to Belgium and France where he then experienced cooking French cuisine as well.
L'Austin's propose une cuisine à l'ancienne depuis 1994, élaborée à partir d'ingrédients de première fraîcheur livrés à l'établissement chaque jour de la semaine. Le restaurant concocte tous les plats de A à Z sur place tous les jours. Les grillades sont préparées traditionnellement sur bois dur, comme il se doit, et non au gaz. Cette méthode n'est peut-être pas la plus rapide ou la moins coûteuse, mais bien la seule envisageable pour l'Austin's. Désireux de rendre chacun de vos repas mémorable et délicieux, le restaurant prépare chaque plat sur commande, en fumant les côtes et la poitrine, en levant des filets de poisson frais, en découpant les steaks à la main, en élaborant des soupes maison tous les jours et en proposant des pains et des desserts fraîchement préparés. Vous pourrez savourer la différence et l'établissement se réjouit à l'idée que vous reviendrez. L'Austin's fait tout son possible pour satisfaire les attentes de ses clients. Il porte ainsi une attention toute particulière à la qualité de son service et de ses plats.