Modern American Fine Dining meets elegance and innovation. General Manager/Wine Director Tommy Trull and Executive Chef Will Stephenson offer a memorable dining experience that blends comfort with sophistication, along with creative, locally sourced dishes with international influences, complemented by an extensive wine list (winner of Wine Spectator's Best of Award of Excellence every year since 2021) and expertly crafted cocktails.We blend formal and informal service to make every visit special. Whether you're celebrating a birthday with our complimentary key lime pie bar or enjoying a free glass of Cava for your anniversary, our team ensures personalized attention to every detail.We also have monthly wine dinners, showcasing exquisite pairings and fine selections from around the world. With flexible seating options, including a cozy mezzanine and private dining room, we cater to all occasions. Reserve your table today and discover an exceptional dining experience at Peppervine.
Le restaurant JP Charlotte se situe au cœur du The Westin Charlotte. L'espace frais et animé réunit les clients de l'hôtel et les habitants du quartier, amis, famille et collègues de travail. Avec son atmosphère familiale et communautaire, le JP Charlotte est un lieu de rendez-vous en dehors de chez soi ou du travail ; un lieu "entre-les-deux" qui vient complémenter la vie urbaine. Il propose une cuisine américaine innovante avec des notes locales ainsi qu'un éventail de boissons soigneusement sélectionné. Affichant une esthétique organique, des textures raffinées, des artefacts régionaux de référence et des notes subtiles orientées vers le monde naturel créent un espace convivial et abordable pour les voyageurs contemporains.
Le Trio allie plats traditionnels et contemporains. Vous pourrez savourer des salades, des sandwichs, des pizzas, du steak, des fruits de mer et des pâtes faits maison dans un environnement chaleureux et unique. Vous aurez la possibilité de souper dans le coin bar animé, sur les banquettes confortables avec vue sur les paysages, dans une zone centrale ouverte avec des tables couvertes de nappes en lin et le four à bois pour pizza, dans une salle semi-privée ou en en plein air sur la terrasse. Ce restaurant est non-fumeurs.