The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Le Seafood Bistro propose un menu inspiré par la cuisine locale provenant de produits fournis de manière responsable. Ce restaurant constitue l'endroit idéal pour savourer de délicieux plats frais et se détendre sur la plage. Outre du poisson et des fruits de mer frais, le Seasalt Del Mar sert des salades, des soupes, du poulet, des steaks et des plats végétariens. Il est ouvert 7jours/7 pour le dîner et le souper, ainsi que pour le brunch du samedi et du dimanche. Le Seasalt Del Mar dispose également d'un grand bar avec télévision à écran HD et d'une salle privative dotée d'une terrasse privée avec vue sur les environs.