La Mar Cocina Peruana, led by acclaimed chef Gastón Acurio, brings authentic Peruvian cuisine to downtown Bellevue, Washington. This cebichería celebrates traditional Peruvian flavors in a casual yet upscale setting. The restaurant features a pisco bar, a cebiche bar with a raw fish display, and an open-air kitchen that overlooks both upper and lower dining areas, including a private room for intimate gatherings. Under Executive Chef Kaoru Chang, La Mar emphasizes fresh seafood sourced directly from the sea, showcasing the essence of Peruvian culinary traditions.Parking available at Bellevue Plaza. Entrance located on 106th Street. Parking validated for all restaurant guests. Valet parking available for $15 per vehicle.
Le Daniels' Broiler est situé à Bellevue, au 21ème étage du bâtiment de la Bank of America. Toutes ses tables offrent une vue spectaculaire sur la chaîne des Cascades et le lac Washington. Le Daniel's Broiler est le seul grand restaurant-grill de Seattle servant exclusivement du bœuf de qualité USDA.
Water Grill is a true seafood destination. Family owned and operated, Water Grill focuses on first-of-the-season seafood and has delivered a superior dining experience for more than 30 years. Their devotion to quality seafood sourced in-house, is illustrated on their daily menus. Sourcing from local fishermen, Water Grill’s seafood arrives from boat to table in a matter of hours. Water Grill Executive Chefs prepare the dishes with care, allowing the fresh seafood to shine, while using high-quality ingredients to elevate the recipe. From Spiny Lobsters in the fall to Wild Salmon in the spring, Water Grill’s focus is all about local, sustainable seafood and a one-of-a-kind experience.
Récemment voté « Best Steak » par le choix des lecteurs dans le magazine de Seattle, la maison du steak du restaurateur John Howie vous propose des steaks USDA de première qualité, du bœuf Wagyu américain et australien, ainsi que du bœuf japonais « A% 100 » Wagyu, des poissons et fruits de mer saisonniers frais du Pacifique, des champignons sauvages fourrés et des fruits et légumes provenant de producteurs locaux. John Howie Steak dispose de deux grills à bois : charbon de bois de mesquite et de pommier qui ajoutent des saveurs subtiles aux aliments. La carte des vins propose un "Best of Award of Excellence" de Wine Spectator. Dans le salon vous pourrez savourer des cocktails de spécialités classiques et saisonniers, ou le meilleur scotch single-malt du monde, des bourbons et des cognacs fins. Deux salons privés magnifiquement aménagés sont disponibles pour des réunions ou des occasions spéciales.