In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits including scotch, tequila, bourbon & rye sippers!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!
Dès vos premiers pas à l'intérieur du Redstone, vous réaliserez que vous vous apprêtez à vivre une expérience culinaire vraiment spéciale. Vous serez chaleureusement accueilli à la porte avec un sourire sincère par un personnel heureux de vous voir et qui le montre. Une fois la cheminée passée et le bar animé en vue, vous saurez que vous êtes arrivés.
Le Redstone c'est bien plus qu'un délicieux repas, il s'agit d'une expérience culinaire mémorable où vous profiterez d'une ambiance musicale sélectionnée avec le plus grand soin et d'un service de première classe.
Ce restaurant dispose d'un barbecue à bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine ouverte où sont élaborés de façon créative ses steaks signature, des apéritifs innovants, du poulet et des fruits de mer frais.
L'atmosphère à la fois brute et romantique conviendra parfaitement à toutes les occasions : dîner d'affaires, souper intime ou brunch dominical.
Audacieux et sans compromis, le Redstone porte une attention toute particulière aux détails, notamment dans son engagement à tout faire de A à Z et sa poursuite incessante à obtenir votre entière satisfaction.
Le concept est simple : une cuisine fraîche et novatrice accompagnée d'une variété de vins soigneusement choisis dans une ambiance chic, détendue et animée. Le menu chez CRAVE est une célébration des goûts du palais américain moderne - des pizzas au feu de bois, des viandes rôties, du sushi, des pâtes et des salades qui sont recréées chaque saison à partir des ingrédients les plus frais. Un grand bar à sushi attend les amateurs de sushi et les gourmands aventureux.
Casual, coastal restaurant in Bloomington. Reservations are taken for the dining room only, patio seating is available on a first-come, first-serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that the appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as in any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild-caught or farm-raised seafood that has established practices to ensure the long-term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.Group reservations and private dining available. One of MSP's top 50 restaurants in 2022! Featured on Food Network's Diners, Drive-Ins, and Dives.
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits. Scotch, tequila, bourbon & rye sippers encourage EXPLORE-ation!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!Inspire, Create, Explore Porter Creek today!